Αρχική Videos Πιο κοντά στην επιστροφή του στο Australia Open ο Τζόκοβιτς

Πιο κοντά στην επιστροφή του στο Australia Open ο Τζόκοβιτς

0
Dodekanisos

Ανοίγει και άλλο ο δρόμος προκειμένου ο Νόβακ Τζόκοβιτς να επιστρέψει στο Australia Open. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε ο διευθυντής του διάσημου τουρνουά Κρέγκ Τάϊλι ο οποίος τόνισε τα εξής:



«Υπάρχει μια κανονική διαδικασία αίτησης βίζας που όλοι περνούν αυτή τη στιγμή και όλοι θα περάσουν Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιου είδους προνομιακή μεταχείριση για κανέναν. Αναμένω να έχω μια απάντηση για όλους τους συμμετέχοντες μέχρι τη στιγμή που θα χρειαστεί να κλείσουν τις πτήσεις τους, συμπεριλαμβανομένου του Novak».

“Είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία και ελπίζω ότι θα είναι θετική, τόνισε”.

Από τη δική του πλευρά, ο Τζόκοβιτς είπε στο σερβικό Sportal ότι θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στην Αυστραλία. «Θέλω πολύ να πάω εκεί», είπε ο Τζόκοβιτς. «Θέλω απλώς να παίξω τένις», επεσήμανε. Ο Νόβακ δήλωσε επίσης ότι η Αυστραλία είναι το μέρος όπου έδωσε τα καλύτερα του αποτελέσματα. Για αυτόν τον λόγο, έχει πάντα επιπλέον κίνητρο για να παίξει εκεί, και με όλα όσα συνέβησαν, έχει ακόμη περισσότερο κίνητρο τώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ, ο οποίος απαγόρευσε την είσοδο στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ακύρωσε τη βίζα του “για λόγους υγείας και τάξης”.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments