Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στο 93′ ισοφάρισε ο Πολυβώτης!

Στο 93′ ισοφάρισε ο Πολυβώτης!

0
polivotis2
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Πολυβώτης Νισύρου και Αναγέννηση Έμπωνας σε σημερινό παιχνίδι που έγινε στην έδρα του πρώτου και με το οποίο έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος). Η υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένη αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν στο σκορ με ένα σουτ του Καραγιαννάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 44’ (0 – 1). Μετά το γκολ ακολούθησε ένταση και συμπλοκές μεταξύ των παικτών. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων όμως η ένταση δεν γενικεύτηκε. Αντίκρισε πάντως την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χατζηνικολάου γιατί όπως αναφέρει ο διαιτητής Χρήστος Κασιώτης στο φύλλο αγώνα, «χαστούκισε αντίπαλο παίκτη».
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αναγέννηση έδειξε πιο δραστήρια επιθετικά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Π. Χαρτοφύλλης με ένα σουτ έξω από την περιοχή στο 93’, χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του (1 – 1).
Διαιτητής ήταν ο Χρήστος Κασιώτης και «βοηθοί» του οι Καλκαβούρας και Φασουλάρης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Πεϊμανίδης (51’ Σφακιανός), Παπαδάκης, Καρακωνσταντίνος, Χαρίτος, Σταυριανός, Σβύνος (80’ Κάσδαγλης), Φωτεινής, Κάκιας, Χατζηνικολάου, Κυπραίος (60’ Π. Χαρτοφύλλης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:Καρπαθίου (67’ λ.τ. Φλοσκάκης), Βενέτης Μιχάλης, Χριστοδούλου, Σφυράκης, Χατζηθεοδωράκης, Κωνσταντάκης (89’ Βενέτης Κώστας), Γεωργαντάς, Καραγιαννάκης (67’ λ.τ. Ζαμπελάκης), Γιασιράνης, Τσουκαλάς, Στάππας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments