Αρχική Videos “Είναι ο Αμερικανικός κόσμος στον οποίο …καταπατούνται τα δικαιώματα των άλλων”

“Είναι ο Αμερικανικός κόσμος στον οποίο …καταπατούνται τα δικαιώματα των άλλων”

0

«Η Δύση παγιδεύτηκε, γιατί δεν μπορούσε να προβλέψει τις τάσεις που θα συμβάλουν στην αποδυνάμωση της παγκόσμιας κυριαρχίας της», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την διάρκεια του εορτασμού των εκατό χρονών της εκατονταετηρίδας της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Ο Πούτιν εκτίμησε ότι σήμερα η Δύση χρησιμοποιεί κυνικά εκατομμύρια κατοίκους της Ουκρανίας. Παράλληλα είπε ότι «αυτή η κατάσταση αποκαλύπτει στη Ρωσία ότι έχει ομοϊδεάτες στον κόσμο, και ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι ομοϊδεάτες. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι φοβούνται να σηκώσουν το κεφάλι τους και να μιλήσουν γι’ αυτό δυνατά».

Επίσης, τόνισε και τα εξής:
«Είναι ο αμερικανικός κόσμος, ένας κόσμος για τους εκλεκτούς, στον οποίο απλώς καταπατούνται τα δικαιώματα όλων των άλλων. Μια προφανής επιβεβαίωση αυτού είναι η μοίρα πολλών χωρών και λαών της Μέσης Ανατολής και άλλων περιοχών του κόσμου, και σήμερα – εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ουκρανία,  την οποία η Δύση χρησιμοποιεί τόσο κυνικά, ως αναλώσιμο είδος στα γεωπολιτικά της παιχνίδια και τις προσπάθειες να περιορίσει τη Ρωσία».



 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments