Έκτακτα νέα:

Vinkmag ad

Ο Αστέρας Παστίδας ανακοίνωσε το νέο Δ.Σ.

Ο Αστέρας Παστίδας ανακοίνωσε το νέο διοικητικό του συμβούλιο με πρόεδρο τον Νίκο Καβράκη και αντιπρόεδρους τους Εμμανουήλ Παπαδόπουλο (επικοινωνίας), Κωνσταντίνο Λιαμή (ποδοσφαιρικού τμήματος) και Ιωάννη Αυγενικού (ακαδημιών).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Και επίσημα η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Αστέρα Παστίδας. Ενισχυμένος και πιο δυνατός βγαίνει ο Αστέρας Παστίδας, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να αποτελείται και από νέα και από έμπειρα μέλη του συλλόγου. Νέος Πρόεδρος ο Νίκος Καβράκης.

⚽️ Άμεσα έχει πιάσει δουλειά το νέο συμβούλιο, με σκοπό να διατηρήσει και για την επόμενη χρονιά τον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ μια από τις πρώτες αποφάσεις της είναι και η επαναλειτουργία των περίφημων ακαδημιών της ομάδας, οι οποίες είναι γνωστές για τους πολλούς ταλαντούχους παίκτες που ανέδειξαν.

🔵⚪️⭐️ Πιο συγκεκριμένα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Παστίδας:

Πρόεδρος: Καβράκης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος Α’ (Επικοινωνίας): Παπαδόπουλος Εμμανουήλ

Αντιπρόεδρος Β’ (Ποδοσφαιρικού Τμήματος): Λιαμής Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος Γ’ (Ακαδημιών): Αυγενικού Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας: Κοσμάς Μιχαήλ

Ταμίας: Πάττας Σάββας

Γενικός Αρχηγός: Αθανασίου Δημήτριος

Μέλη: Μιχαλάκης Γεώργιος, Πάττας Ευγένιος, Σπάρταλη Αναστασία, Αυγενικού Αλέξανδρος

Αναπληρωματικά Μέλη: Δούλος Θεοδόσης, Κορκίδας Παναγιώτης, Κούλλαρος Στέργος, Αντώνογλου Δημήτριος”.


Προηγούμενο

Σε αναζήτηση προπονητή η Ρόδος – Επαφή με Φυντάνη μετά τον Ρότσα

Επόμενο

Δεύτερη προσθήκη για τον Φοίβο Κρεμαστής ο Βασίλης Σάββας

Γράψτε απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλή