Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Β’ κατηγορία: Πέντε σερί νίκες ο αήττητος Ηρακλής Λάρδου

Β’ κατηγορία: Πέντε σερί νίκες ο αήττητος Ηρακλής Λάρδου

0
Ηρακλης Λαρδου Α.Ε / Facebook
Dodekanisos

Ο Ηρακλής Λάρδου μετά και την εντός έδρας επικράτηση του με 2-0 κόντρα στην ομάδα του Δαμάγητου Θεολόγου έφτασε αισίως τις πέντε διαδοχικές νίκες, παραμένοντας αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ ομίλου για την Β’ κατηγορία. Ο Αλέξανδρος Πιασιαλής με δύο προσωπικά γκολ οδήγησε τον Ηρακλή στην νίκη. 

Όσον αφορά την βαθμολογία ο Ηρακλής φτάνει τους 31 βαθμούς μετά από την συμπλήρωση 11 αγωνιστικών όντας στο +5 από την δεύτερη Αδελφοσύνη, που μετρά και έναν αγώνα λιγότερο. 

Από εκεί και πέρα για τον ίδιο όμιλο, πολύ σημαντική νίκη σημείωσε ο Απόλλων Απολλώνων. Χάρη σε δύο γκολ του Θοδωρή Λυριστή, οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-0 εντός έδρας τον Νηρέα, έφτασαν τους 13 βαθμούς και κάνουν αποφασιστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία. 

Επιπροσθέτως, ο Αστέρας Μασσάρων συνέτριψε με το ευρύ 7-2 τον ΟΦ Ιστρίου και παραμένει στο παιχνίδι του κυνηγιού της κορυφής. Συγκεκριμένα με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφτασε τους 24 βαθμούς όντας στο -2 από την δεύτερη θέση και στο -7 από τον πρωτοπόρο Ηρακλή. Χατ – τρικ πέτυχε ο Κιλασίν, ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Ναζέρα, Καρανικολάου, Τσανάκου και Μουσακίνιας. Σταματάκης και Μαλανδρής τα γκολ των φιλοξενούμενων. 

Στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της αγωνιστικής, η Αδελφοσύνη κατόρθωσε να περάσει με ανατροπή και τελικό σκορ 3-1 από την έδρα του Ευαγόρα. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Γαϊτάνος, Στρίκος και Παπαχριστοδούλου για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Περιστερόπουλος είχε δώσει κεφάλι στο σκορ για τον Ευαγόρα. Στην βαθμολογία η Αδελφοσύνη ανέβηκε στους 29 βαθμούς και την δεύτερη θέση. Στον αντίποδα εντελώς εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία ακολουθεί ο Ευαγόρας, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments