Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Να φύγουν από το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο!»

«Να φύγουν από το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο!»

0
15
Dodekanisos

Δήλωση με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου έκανε ο πρόεδρος του Φοίβου Κρεμαστής Άκης Δελαπόρτας. Εκφράζει τις ευχαριστίες του για όσους στήριξαν την ομάδα και κάνει το μεγάλο του παράπονο για τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Κυριάκο Μεϊμάρη ο οποίος δεν τον πήρε έστω ένα τηλέφωνο για να συγχαρεί τον Φοίβο για την κατάκτηση του τροπαίου. Αναλυτικά η δήλωση του αναφέρει:
«Φτάσαμε 16 Ιουνίου και ο Φοίβος τα έκανε όλα. Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν η άνοδος στην Γ Εθνική και σε αυτό δυστυχώς δεν μας βοήθησαν άλλοι παράγοντες. Θέλω πάνω από όλα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα άνθρωπο, που αν δεν ήταν δίπλα μας τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί. Τον Αντιδήμαρχο Σάββα Διακοσταματίου, που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή και θέλαμε να του κάνουμε ένα δώρο. Νομίζω του κάνε το δώρο που ήθελε. Δεν του το έκανε ο Φοίβος. Του έκανε ο γιος μου, ο άγγελος που έχασα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Δήμαρχο Στάθη Κουσουρνά, τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη τον Χριστοδούλου, την Βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη και ζητώ συγνώμη αν ξέχασα κανέναν άλλον.
Υπήρχαν επίσης τέσσερις άνθρωποι που μας συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος και ένας που βρισκόταν μαζί μας έστω και από απόσταση. Ξεκινάμε λοιπόν από τον Αντιδήμαρχο Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου που ήταν συνέχεια μαζί μου. Τηλεφωνικά πριν, κατά την διάρκεια και και μετά τον αγώνα, βοηθώντας με τον δικό του τρόπο. Τους Παναγιώτη Διακοφώτη, Γιώργο Παυλίδη και Χρυσόστομο Ψέλλα που ήρθαν μαζί μας και στάθηκαν δίπλα. Τουλάχιστον αυτοί εκπροσώπησαν επάξια την ΕΠΣΔ σε αυτό το θεσμό. Ήρθαν στην Εύβοια για να χαρούν. Για ένα όνειρο που είχε στο Facebook ο Φίλιππας. Να τσεκάρει την αρχή ενός ταξιδιού στην Ικαρία. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν να αγκαλιάσουν μια επιτυχία και δεν είχαν κανέναν άλλο σκοπό.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, τους παίκτες μου, τους προπονητές, τον κόσμο της Κρεμαστής, τους φίλους μου και τα ΜΜΕ που στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ να δώσω στον άγγελο που έχασα γιατί μου έδωσε την δύναμη να φτάσω μέχρι τέλος σε αυτή την επιτυχία. Όσο για κάποιους που δεν γουστάρουν τον Φοίβο δεν τον γουστάρουν για τον Α η Β λόγο να πω ένα και μόνο πράγμα. Έπρεπε όμως να με πάρει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο ο κύριος Μειμάρης να μας συγχαρεί. Ήταν ένας θεσμός τον οποίο θέλαμε να κατακτήσουμε για τα παιδιά που χάσαμε στο ξεκίνημα του ταξιδιού. Δεν χάσαμε σκύλο, χάσαμε ανθρώπους. Μας ενημέρωσε ότι ξέχασε να μας πάρει όντας φορτισμένος από τις εκλογές. Τέτοια επιτυχία δεν την ξεχνάς ότι κι να γίνει. Απλά παραιτήσε. Η επιτυχία είναι Δωδεκανησιακή. Μας πήραν τηλέφωνο δεκάδες ομάδων και αυτοί δεν το έκαναν. Ας παραιτηθούν. Ας φύγουν γρήγορα από το Δωδεκανησιακό Ποδόσφαιρο, είναι επικίνδυνοι και αναρμόδιοι να το διαχειριστούν. Φυσικά και ευχαριστώ τον κύριο, Γιάννη Παππά που δεν με πήρε τηλέφωνο επειδή ήμασταν στην αντίθετη παράταξη.
Τέλος το όνομα, Γιάννης Κλαδάκης να ενημερώσω τον κόσμο ότι δεν είναι συνεργάτης και φίλος είναι αδερφός μου. Γι αυτούς τους οποίους τον κατηγορούν πρέπει να καταλάβουν ότι το παιδί μου ξεψύχησε στα χέρια του. Να μην ασχολείται κανείς τους με τον Γιάννη Κλαδάκη. Είναι λίγοι για να τον φτάσουν».
Υ.Γ: Επαναλαμβάνω δεν ήθελα για την ομάδα που πήρε το Κύπελλο. Ήθελα για τον Φίλιππα Δελαπόρτα και τον Γιάννη Τζιβίλογλου ένα συγχαρητήριο. Ας τους κρίνει ο θεός,
Με εκτίμηση Άκης Δελαπόρτας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments