Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άρης: Περιμένουν Χρήστο Αμανατίδη και Κώστα Μάλλιο

Άρης: Περιμένουν Χρήστο Αμανατίδη και Κώστα Μάλλιο

0
Dodekanisos

Του Ηλία Λοίζου

Από τις 9 Αυγούστου έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη Αρχαγγέλου. Oι προπονήσεις συνεχίζονται απρόσκοπτα, παρά το γεγονός ότι ο προπονητής Γιώργος Δημητριάδης γνώριζε πως θα υπήρχαν ορισμένες απουσίες παικτών. Lόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που αντιμετωπίζουν.

Ο έμπειρος τεχνικός περιμένει και την άφιξη στο νησί μας των Αμανατίδη και Μάλλιου (φωτό), ώστε να ενσωματωθούν και αυτοί στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Και για να μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει στα φιλικά που θα δώσει ο Άρης. Προχθές οι ποδοσφαιριστές και όσοι εμπλέκονται στις καθημερινές προπονήσεις, υποβλήθηκαν για τρίτη φορά σε ατομικό έλεγχο (self test) και δεν προέκυψε κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα έφερνε και μια αναστάτωση στην ομάδα.

“Ρεκτιφιέ” στο γήπεδο

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου, Τσαμπίκος Δέμελος, στο γήπεδο γίνονται εργασίες και αφορούν την ανακαίνιση των αποδυτηρίων, κατασκευή δημοσιογραφικών θεωρείων και βέβαια την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Επίσης ο κ. Δέμελος ανέφερε πως θα υπάρξει εντός των ημερών και μια έκπληξη, η οποία αφορά την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν αγωνιστικά τον Άρη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments