Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αστέρας Μασάρων: Ανανέωσαν Στογιανόφσκι και Ε. Κιλασίν

Αστέρας Μασάρων: Ανανέωσαν Στογιανόφσκι και Ε. Κιλασίν

0
kilasin
Dodekanisos

Ξεκίνησε ο χορός των ανανεώσεων και στον Αστέρα Μασσάρων. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. οι Στογιανόφσκι και Ε. Κιλασίν θα φορούν την ίδια φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει τα ακόλουθα:

Για Στογιανόφσκι:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Ντίμι Στογιανόφσκι. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή υπόδειγμα εντός και εκτός γηπέδου. Όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα έχει κερδίσει με το “σπαθί” του τον σεβασμό όλων. Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε να υγεία και να συνεχίσει ασκεί θετική επιρροή τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στην διαμόρφωση χαρακτήρα των νεότερων συμπαικτών του.

Για Κιλασίν:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Ερτζάν Κιλασίν. Ο αρχηγός μας, θα παραμείνει μέρος της οικογένειας του Αστέρα για να προσθέσει ποιότητα και να υπηρετήσει το πλάνο που έχουμε θέσει. Άλλωστε, μπαίνοντας στην 14η(!) του σεζόν με το αστέρι στο στήθος, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο για μεταδώσει στους νεότερους τις αξίες και όλα όσα πρεσβεύει ο Αστέρας μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δείτε ΕΔΩ και άλλα άρθρα στην κατηγορία “Τοπικό Δωδεκανήσου”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments