Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Επέτρεψε την είσοδο στη χώρα σε ασθενείς αθλητές ο Ν. Χαρδαλιάς;

Επέτρεψε την είσοδο στη χώρα σε ασθενείς αθλητές ο Ν. Χαρδαλιάς;

0
Πηγή: news247.gr
Dodekanisos

Την ώρα που η κυβέρνηση προτρέπει τους πολίτες να εμβολιαστούν, στο φως της δημοσιότητας ήρθε αποκάλυψη που «στοχοποιεί» τον Νίκο Χαρδαλιά για παράκαμψη των αυστηρών μέτρων εισόδου στην Ελλάδα. 

Μπήκαν με εντολή Χαρδαλιά οι εμπύρετοι μπασκετμπολίστες στην χώρα;

Συγκεκριμένα ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» αναφέρει πως εισήλθε στη χώρα αποστολή ομάδας μπάσκετ που είχε πυρετό! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιστατικό σημειώθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 2020. Δύο εβδομάδες πριν την ανακοίνωση σκληρού καθολικού «lockdown» στην Ελλάδα, ο Νίκος Χαρδαλιάς επέτρεψε στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε να περάσει το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ενώ τα μέλη της ήταν εμπύρετα! Και ενώ ήδη εφαρμόζονταν αυστηρότατα περιοριστικά μέτρα ελέγχου στις πύλες εισόδου της χώρας.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» αποκαλύπτονται συνομιλίες που δείχνουν ότι ο επικεφαλής δίνει εντολή να περάσει η αποστολή. Παρά τις προσπάθειες του αρμόδιου άντρα της Πυροσβεστικής ο οποίος βρισκόταν στον έλεγχο. 

Η απάντηση του Χαρδαλιά στο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών»

Λίγες ώρες μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέδωσε ανακοίνωση αποποίησης των προσωπικών ευθυνών. Διαψεύδει κατηγορηματικά το γεγονός.

«Πρόκειται για συκοφαντικό δημοσίευμα. Με μεθοδευμένο τρόπο κατασκευάζει αθλιότητες εις βάρος μου προσωπικά. Με εμπλέκει σε ενέργειες για τις οποίες ουδεμία γνώση είχα ή έχω, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου στην Πολιτική Προστασία. Ως εκ τούτου, άμεσα καταθέτω αφενός μεν αγωγή για τα όσα ψευδώς αναφέρονται για εμένα σε αυτό. Αφετέρου δε μηνυτήρια αναφορά στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές προς άμεση διερεύνηση των καταγγελλομένων. Ώστε η υπογράφουσα δημοσιογράφος και η σύνταξη της εφημερίδας να προσκομίσουν τα στοιχεία που διατείνονται ότι έχουν. Επιπλέον να διερευνηθούν και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες άλλων εμπλεκόμενων προσώπων. Ως προς την ουσία του ζητήματος, επισημαίνω ότι ουδέποτε ενημερώθηκα προσωπικά ή ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ για περιστατικό άφιξης τεσσάρων ατόμων – συνοδών της ομάδας μπάσκετ Fenerbahce με πυρετό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος», δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. 

Στο φως της δημοσιότητας μαρτυρία από μέλος αθλητικού οργανισμού

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά λέει ο σοφός λαός. Και κάπου εδώ ήρθε δημοσίευμα από το «News247.gr», για να αποκαλύψει μαρτυρία από μέλος αθλητικού οργανισμού. Σύμφωνα με την οποία ομάδα μπάσκετ που ήλθε στην Ελλάδα για αγώνα της EuroLeague εν καιρώ αυστηρού lockdown δεν υποβλήθηκε καν σε θερμομέτρηση! 

Τι ακολούθησε της εισόδου της Φενέρμπαχτσε; 

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague βρήκε νικητές τους «πράσινους» με 82-68. Ωστόσο πέντε ημέρες μετά εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Ένα 48ωρο αργότερα, ανακοινώθηκε και δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζενίτ.

Εισαγγελική έρευνα για το δημοσίευμα 

Διενέργεια έρευνας παρήγγειλε ήδη η Εισαγγελία Πρωτοδικών για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης η Εισαγγελέας θα διερευνήσει τη βασιμότητα των καταγγελλομένων στο δημοσίευμα με τίτλο «Με εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο», ώστε να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments