Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Roger Waters: “Άντε γ@μ4σου Zuckerberg”

Roger Waters: “Άντε γ@μ4σου Zuckerberg”

0

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Καμουτσής

Έντονη κριτική άσκησε ο Roger Waters στον ιδρυτή του facebook Mark Zuckerberg, κατά την διάρκεια ομιλίας του σε forum. Το forum είχε θέμα την υποστήριξη του ιδρυτή των Wikileaks, Assange, τον οποίο υποστηρίζει ο θρυλικός μπασίστας των Pink Floyd. Σε κάποια στιγμή ο Waters σήκωσε ένα φάκελο. Ο Waters δέχτηκε πρόταση για να χρησιμοποιηθεί ένα από τα τραγούδια του σε βίντεο promo του Instagram. Ο μεγιστάνας των social media είχε ζητήσει εκείνο το πρωί να αγοράσει τα δικαιώματα χρήσης του εμβληματικού τραγουδιού Another Brick The Wall. Σύμφωνα με τον Roger Waters μάλιστα το προσφερόμενο ποσό ήταν τεράστιο! Παρόλα αυτά ο Waters δεν πτοήθηκε. 

Η επιστολή του Zuckerberg, σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει: “Το κεντρικό μήνυμα του τραγουδιού είναι ακόμα πολύ επίκαιρο και απαραίτητα σήμερα. Το τραγούδι αναδεικνύει την διαχρονικότητα της δουλείας των Pink Floyd.” Ο Waters φαίνεται πως δεν κολακεύθηκε από αυτό. Αντιθέτως εξοργίσθηκε και εξήγησε τον λόγο στου παρευρισκόμενους που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. 

Ο Roger Waters είπε: “Αυτός ο φάκελος περιέχει ένα μήνυμα από τον Mark Zuckerberg που έφτασε σήμερα το πρωί. Περιέχει μια προσφορά ενός τεράστιου χρηματικού ποσού, πραγματικά τεράστιου! Και η απάντηση είναι: Άντε γ@@@@@!”. Ο θρυλικός μπασίστας των Pink Floyd πρόσθεσε πως όσο περνάει από το χέρι του ακόμα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Τέλος εναντιώθηκε στην ανελέητη προσπάθεια που κάνουν κάποιοι να ελέγχουν τα πάντα, λέγοντας: “Δεν πρόκειται να πάρω μέρος σε τέτοιες μ@@@@ς!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments