Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο Ξυλάς κέρδισε το Παγκόσμιο τουρνουά τένις «ITF JUNIOR 2019 “RODOS CUP”!

Ο Ξυλάς κέρδισε το Παγκόσμιο τουρνουά τένις «ITF JUNIOR 2019 “RODOS CUP”!

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dodekanisos

Ο Γιάννης Ξυλάς του Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης κέρδισε στ΄ αγόρια
το Παγκόσμιο τουρνουά «ITF JUNIOR 2019 “RODOS CUP”», που πραγματοποιήθηκε στις άρτιες εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Καρακόνερο από τις 27 Σεπτεμβρίου 2019 έως 05 Οκτωβρίου 2019.

Στον τελικό, νίκησε με 2-1 σετ τον Βρετανό ΤζόελΠιερλεόνι, που ήταν το νούμερο «1» του ταμλό. Παρότι είχε να αντιμετωπίσει έναν υψηλόσωμο και αριστερόχειρα αντίπαλο, ο Ξυλάς έπαιξε πολύ δυνατά και έδειξε αρκετά ήρεμος και συγκεντρωμένος στα δύσκολα σημεία του τελικού.

Τα σετ: 6-0, 3-6, 6-4

Στο τέλος, οι αντίπαλοι κέρδισαν το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων, που απόλαυσαν ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι.

Στο μονό των κοριτσιών, που προηγήθηκε των αγοριών, η ΣλοβάκαΜαρτίναΣμολένοβα νίκησε την Ελληνίδα Δήμητρα Παύλου με 2-0 σετ (6-4, 6-0).

Τους τελικούς παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του τένις στη Ρόδο, με οικοδεσπότη τον πρόεδρο του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης κ. Μιχάλη Πανάγο, ενώ από πλευράς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) παραβρέθηκε
ο έφορος αγωνιστικού της κ. Διονύσης Κοντονής.

Παραβρέθηκαν, κάνοντας και απονομές στο τέλος, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο εντεταλμένος για αθλητικά θέματα κ. Νίκος Νικολής, ο πρόεδρος Ενεργειακής Α.Ε. και εντεταλμένος ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ. Χρήστος Μπάρδος.

Από το Δήμο Ρόδου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Τηλέμαχος Καμπούρης, Γιώργος Τριάντος και Κωνσταντίνος Ταρασλιάς, όπως και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης.

-Το τουρνουά διοργάνωσε ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, με συνδιοργανωτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), υπό την αιγίδα
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments