Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Τέσσερα χρόνια “καμπάνα” στον Λαμπριανό

Τέσσερα χρόνια “καμπάνα” στον Λαμπριανό

0
Dodekanisos

Βαρύς ήταν ο πέλεκης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ στον Ταξιάρχη Καλάθου και στον προπονητή του Στέργο Λαμπριανό. Και αυτό διότι έγινε αποδεκτή η ένσταση πλαστοπροσωπείας που κατέθεσε ο Ατρόμητος Διμυλιάς. Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η Πειθαρχική Επιτροπή ομόφωνα κάνει δεκτή την ένσταση του «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΔΙΜ.», για πλαστοπροσωπία ποδοσφαιριστή του Σωματείου «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛ.».
Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜ.» με σκορ 0-3, από την ομάδα του «ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΑΛ.» αφαιρούνται πέντε (-5) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ. (Άρθρο 23’ παρ. 9’ και 10’ του ΚΑΠ).
Ο παραβάτης ποδοσφαιριστής δεν τιμωρείται διότι δεν διαπιστώθηκε η ταυτότητα του.
Επίσης δεν τιμωρείται ο εκπρόσωπος του σωματείου διότι δεν αναγράφεται στο Φ.Α. (Άρθρο 23΄παρ. 10’ του ΚΑΠ).
Ο Προπονητής της ομάδας «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΑΛ.» κ. ΣΤ. ΛΑΜΠΡΙΑΝΟΣ τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερα (4) έτη που αρχίζουν από τις 25.03.2019 (Άρθρο 23’ παρ. 10’ του ΚΑΠ).
Η Πειθαρχική Επιτροπή διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου διακοσίων (200) ευρώ στην ομάδα «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜ.» (Άρθρο 14’ παρ. ε’ της προκήρυξης των Πρωταθλημάτων Δωδεκανήσου 2018-2019)».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments