Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κάτω από τη ζώνη ο Διγενής

Κάτω από τη ζώνη ο Διγενής

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Κλεάνθης και Διγενής Κοσκινού σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του πρώτου. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με τη νίκη του Διαγόρα Βατίου στους Αγίους Αποστόλους, στέλνει τον Διγενή για πρώτη φορά κάτω από την ομάδα της νότιας Ρόδου στη βαθμολογία. Πλέον η ομάδα του Κοσκινού θα πρέπει να κερδίσει τον Ορφέα στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής προκειμένου να παίξει όλη τη χρονιά στα Κοσκινού στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Διαγόρα Βατίου.

Στο γήπεδο Παραδεισίου έγινε ένα μέτριο παιχνίδι που δεν είχε καλό ρυθμό τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Προφανώς το άγχος που είχαν οι παίκτες και των δυο ομάδων, έπαιξε καθοριστικό ρόλο και τους εμπόδισε στο να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τον πραγματικό τους εαυτό.

Συνολικά πάντως, ο Διγενής είχε στο δεύτερο ημίχρονο τρεις καλές στιγμές για να σκοράρει και να πάρει το “τρίποντο”. Στο 50′ ο Κώτης έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή το οποίο όμως εξουδετέρωσε ο Σαμολαδάς. Στο 81′ από φάουλ του Λυριστή, ο Μαίλης πήρε την κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Και στις καθυστερήσεις ο Διακάκης έκανε ένα σουτ από την καρδιά της άμυνας του Κλεάνθη αλλά ο Σαμολαδάς ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Κοκμότος, Μοσχάτος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαμολαδάς, Ευγενικός, Κορκίδας, Χαριτάκης (84′ Κρομμύδας), Πελέκης (60′ Μπερετούλης), Ατσίδης, Σιέχ, Γιαννίκος, Καβουκλής (88′ Αρίφι), Χατζηκυριάκος, Μπαούρας (77′ Κόκας)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού, Γιουλβανίδης, Ζαχαριάς (80′ Σιαμαντούρας), Κώτης (93′ Κατσαμάκης), Μαίλης, Χουτεσιώτης, Χατζηνικόλας (48′ Μικκιού), Πατσιαούρας, Κετσές (68′ Διακάκης), Λυριστής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments