Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκησε και περιμένει με καλή ψυχολογία τη Ρόδο

Νίκησε και περιμένει με καλή ψυχολογία τη Ρόδο

0
Dodekanisos

Με καλή ψυχολογία αναμένεται να υποδεχθεί τη Ρόδο την προσεχή Κυριακή στα Μαριτσά ο τοπικός Ηρακλής. Οι παίκτες του Κώστα Πάττα επικράτησαν με 4 – 2 σε σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους μειώνοντας την απόσταση από την κορυφή.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, οι παίκτες των γηπεδούχων βασίστηκαν στην πολύ καλή τους επιθετική δραστηριότητα και δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Απόλλωνα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χατζηκοσμά κάτι που οπωσδήποτε τους επηρέασε σε αρκετά μεγάλο βαθμό.
Ο Ηρακλής άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ καθώς μόλις στο 2’ ο Σπάρταλης από καλό σημείο μέσα στην περιοχή με πλασέ έκανε το 1- 0. Στο 16’ όμως ο Απόλλωνας βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με ένα πολύ δυνατό σουτ του Χατζηκοσμά (1 – 1). Στο 29’ ο Τσούφιος με κεφαλιά έκανε το 2 – 1 αλλά στο 42’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και πάλι όταν ο Τσούφιος μάρκαρε τον Χατζηκοσμά και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο παθών για να κάνει το 2 – 2. Ο Γεωργαλλής όμως στο 49’ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με 3 – 2 και στο 79’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Κόττορος, Γιακουμάκης). Στο 74′ αποβλήθηκε ο Χατζηκοσμάς με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση στον “βοηθό” Κόττορο.

Οι συνθέσεις των ο ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Φελεσάκης (82’ Βασιλώττος), Καλαϊτζίδης, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης (84’ Λενιού), Σκόρπος, Ανδρεόπουλος (58’ Λερογιάννης), Σπάρταλης, Κούρος (77’ Αναγνώστου), Γεωργαλλής
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης, Διακουράκης, Τ. Σαββούλης (55’ Θεοδοσίου), α. Σαββούλης, Φλεβάρης (84’ Πέπα), Χατζηκοσμάς, Φωτεινής, Καντιμοίρης (79’ Μίσκου), Ιντρίζι, Γεωργιάδης, Μπαϊρακτάρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments