Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου 3X3 o ΑΟ Δικαίου!

3X3 o ΑΟ Δικαίου!

0
aera aod
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα (την τρίτη συνεχόμενη σε ισάριθμα παιχνίδια) πέτυχε σήμερα ο ΑΟ Δικαίου που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο Αφάντου επικρατώντας του τοπικού ΑΕΡΑ με 1 – 0. Η ομάδα της Κω έφθασε αισίως τους 9 βαθμούς και βρίσκεται έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της. Ήταν μια δύσκολη πάντως νίκη διότι στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Πέτυχαν μάλιστα και ένα γκολ στο 78’ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσαϊντ, το οποίο αμφισβητούν έντονα καθώς θεωρούν ότι ο Νικολής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από κανονική θέση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού δημιουργήθηκε μια ένταση καθώς ο το διαιτητικό τρίο την ώρα που κατευθύνονταν στα αποδυτήρια δέχθηκε μια φραστική επίθεση από φιλάθλους των γηπεδούχων. Με τη παρέμβαση όμως των ψυχραιμότερων αλλά και του προέδρου του ΤΟΔ Θεοφάνη Πελλού τα πνεύματα ηρέμησαν.
Στο 25’ μετά από κόρνερ του Πανόπουλου και λάθος διώξιμο (η μπάλα γύρισε προς τα πίσω), ο Σωτήρι που καραδοκούσε με κεφαλιά σχεδόν εξ’ επαφής πέτυχε το 0 – 1.
Στο 38’ ο Φυτάς δέχθηκε μαρκάρισμα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Πανόπουλος αλλά ο Τύρελης κατάφερε να αποκρούσει.
Στο 74’ ο Τσαγγάρης έκανε τη σέντρα πολύ κοντά στη γραμμή του άουτ και ο Νικολής με προβολή προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο «βοηθός» κ. Τσέτσος υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφσαϊντ. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες χωρίς όμως να αλλάξει κάτι.
Στο 78’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δρόσος γιατί κλώτσησε τη μπάλα μακριά μετά από σφύριγμα του διαιτητή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Τσέτσος και Σαρρής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Τύρελης, Ανδρεόπουλος, Βασιλείου, Κενενούνης, Γιαννακάκης, Τσομάνι (73’ Αμπαζάϊ), Κανάτας, Πλύγκος, Καππάκας (60’ Τριχιάς), Νικολής (82’ Παπασωτηρίου), Τσαγκάρης
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατσάνης, Χατζηφούντας, Βακουφτσής, Μαριάς, Σωτήρι, Χατζησουλεϊμάν, Φυτάς (63’ Μανούσος), Βλαντιμίροφ (91’ Γιαννικάρης), Δρόσος, Τριμμάτης (66’ Θεοδώρου), Πανόπουλος

Αλέξης Σιδερής

Φωτρογραφία: www.giafkasports.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments