Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου ”Δώρο” η νίκη

”Δώρο” η νίκη

1
atromitos
Dodekanisos
Με αυτογκόλ του Δημητράκη νίκησε με 1-0 ο Ατρόμητος Δ. τον Αγ. Ισίδωρο στα Κοσκινού  και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας την οποία και μοιράζεται με τον Δαμάγητο , ενώ βρίσκεται ένα μόλις  βαθμό πίσω από τον δεύτερο Ιάλυσο 97΄, θέση την οποία θα κυνηγήσει στα επόμενα παιχνίδια. Αγωνιστικά το θέαμα και στα δύο ημίχρονα ήταν κακό και ‘’άχρωμο’’ αφού καμία από τις δύο ομάδες δε μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ με αποτέλεσμα το ματς να παιχτεί στη δύναμη. Το γκολ των φιλοξενουμένων προήλθε από τον Δημητράκη(αυτογκολ) μετά από κόρνερ του Γεωργαντά Ν. και κεφαλιά του Σαρικά από δεξιά στο 18’ της αναμέτρησης, γκολ το οποίο έμελλε να κρίνει τον νικητή ο οποίος πραγματικά ψάρεψε ‘’λάχειο’’ στη έδρα του Αγ. Ισιδώρου.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μαούνης, Κοντός, Σάββενας Γ. και από τους φιλοξενούμενους οι Χατζηδιάκου, Γεωργαντάς Κ. και Σαρικάς.

Πολύ καλή η διαιτησία του Καραγιάννη και των βοηθών του Κασιώτη και Λατσού.

Αγ. Ισίδωρος:  Φωτεινής Μ.Σ., Φωτεινής Μ.Π., Καρίκας, Αναστασάς, Δημητράκης, Βονάκης Ε., Μαούνης, Σάββενας Γ., Κιαουρτζής Ι.Ι.(57΄Χατζησάββας), Διακοναστάσης(48΄Κιαουρτζής Ι.Ε.), Κοντός(71’ Σαλαμαστράκης).

Ατρόμητος Δ.: Καρίκης, Παρτσακουλάκης, Μεγαλούδης, Χατζηδιάκου(84΄Καραμολέγκος), Γεωργαντάς Κ., Γεωργαντάς Ν., Σαρικάς(79΄Πετράς), Αρφαράς, Φλεβάρης, Παστός, Σάββας(60΄Κοσμάς).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
giwrgos
giwrgos
12 years ago

a vre kolofardoi….