Πεταυράκης: “Στον Αστέρα Παστίδας άρχισα να βρίσκω τα πατήματα μου”
O Ορφέας Ρόδου και Α.Σ. Χάλκης θα αναμετρηθούν αύριο στο γήπεδο των “Αγίων Αποστόλων” για την 20η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας Δωδεκανήσου του 2ου ομίλου. Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα παραταχθούν πλήρεις.
Η ομάδα του Θεόδωρου Σαχινίδη δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών, καθώς βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και της απομένει δύο παιχνίδια ακόμη, ενώ της Α.Σ. Τήλου τρία που είναι μια θέση παραπάνω . Πάντως, σε περίπτωση νίκης θα ξεφύγει από αυτή την δυσχερή θέση. Να θυμίσουμε ότι υπερτερούν οι Χαλκίτες στην ισοβαθμία, διότι έχουν επικρατήσει και τις δύο φορές. Όσο αφορά για την Δήμητρα (3 παιχνίδια ακόμη πριν το φινάλε) έχει τρείς βαθμούς παραπάνω και αγωνίζονται μαζί στην 21η αγωνιστική στο γήπεδο “Δημήτρης Κρεμαστινός”
Από την άλλη πλευρά ο Ορφέας Ρόδου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς είχε ηττηθεί στην προηγούμενη αγωνιστική από τον Εθνικό Αρχίπολης. Πάντως, έχει ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής η ομάδα του Γιώργου Σαρρή, καθώς έχει μια απόσταση επτά βαθμών από τον Α.Σ. Χάλκης.