Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα 15χρονη Ροδίτισα μήνυσε την μητέρα της για ξυλοδαρμό

15χρονη Ροδίτισα μήνυσε την μητέρα της για ξυλοδαρμό

0
Dodekanisos

Συνελήφθη μια 40χρονη  κάτοικος Αρχαγγέλου, μετά από μήνυση της 15χρονης κόρης της για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση, το βράδυ της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, η 15χρονη μήνυσε τη μητέρα της καταγγέλλοντας ότι την Τετάρτη το μεσημέρι την εξύβρισε και τη χτύπησε στα χέρια, στα πόδια και στο πρόσωπο με τα χέρια της, με ζώνη παντελονιού και με τις παντόφλες της.

Η ανήλικη υποστήριξε ότι η 40χρονη την έχει χτυπήσει πολλές φορές στο παρελθόν κατηγορώντας την ότι πήγαινε στον πατέρα της. Ωστόσο μετά της ζητούσε συγγνώμη μετανιωμένη και της υποσχόταν ότι δεν θα ξαναγίνει.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι φοβάται πάρα πολύ, γιατί ορισμένες φορές η μητέρα της δεν ελέγχει τον εαυτό της, παίρνει μαχαίρι κουζίνας και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει.

Κατά τα λεγόμενα της ανήλικης τα ξεσπάσματα της μητέρας της προέρχονται από το γεγονός ότι δεν μπορεί  να προσέχει τον ζωηρό 7χρονο αδερφό της και  το ότι δεν φέρνει εις πέρας τις δουλειές του σπιτιού που τις αναθέτει.

Στις ερωτήσεις των αστυνομικών η 15χρονη υποστήριξε ότι δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα της, ενώ είπε ότι η μητέρα της χτυπάει και τα υπόλοιπα αδέρφια της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments