Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Με 10 ευρώ το Τζόκερ του έδωσε 850.000

Με 10 ευρώ το Τζόκερ του έδωσε 850.000

0
Dodekanisos

Το τζόκερ τον έκανε πλουσιότερο κατά 850.000 ευρώ. Ο λόγος για τον μεγάλο νικητή της χθεσινής κλήρωσης που ήταν ο μοναδικός που κέρδισε στην πρώτη κατηγορία, χωρίς όμως να μείνει εκεί.

Η διαλογή του ΟΠΑΠ έδειξε ότι ο υπερτυχερός έπιασε και 19 από τα συνολικά 21 πεντάρια (5άρια) και έτσι αύξησε ακόμα περισσότερο τα κέρδη του. Το χρυσό δελτίο κόστισε 10 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Ο νικητής συμπλήρωσε μόνος τους αριθμούς που πίστευε ότι θα βγουν από την κληρωτίδα και δικαιώθηκε. Η κλήρωση του τζόκερ έκανε τη χθεσινή νύχτα αξέχαστη για τον ίδιο και φυσικά την οικογένειά του.

Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση Τζόκερ (1849) είναι οι εξής: 2, 38, 35, 6, 25 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Το τυχερό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Κωνσταντίνου Δρίλλια στην επαρχιακή οδό Πύργου – Κυπαρισσίας στη Ζαχάρω της Ηλείας. Από νωρίς το πρωί ο τυχερός πράκτορας δέχεται βροχή ερωτήσεων για την ταυτότητα του νικητή και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Το μυστήριο φυσικά δεν αναμένεται να λυθεί, αφού όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ο υπερτυχερός αναθέτει σε δικηγόρο τις επόμενες κινήσεις και ο ίδιος κάνει σχέδια για το μέλλον.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments