Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Ζούμε με τα προβλήματα”

“Ζούμε με τα προβλήματα”

0
tsivrinis_mixalis
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Για το κυριακάτικο παιχνίδι (11.00) κόντρα στον Παναιτωλικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του, λόγω των πολλών απουσιών, μίλησε στο News12.gr, ο προπονητής της ομάδας Νέων του Διαγόρα, Μιχάλης Τσιβρινής. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» αναφέρθηκε επίσης και στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι πολλά παιδιά από την εφηβική ομάδα έχουν προωθηθεί σε αυτή των Νέων και έχουν πάρει πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.
Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Μιχάλης Τσιβρινής:
«Την Κυριακή αγωνιζόμαστε με αντίπαλο την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο στο γήπεδο της, όμως εμείς θα πάμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, παρά τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.
Οι απουσίες είναι πάρα πολλές, λόγω τραυματισμών, τιμωριών, αλλά και σχολικών υποχρεώσεων των παιδιών και θα πάμε στο Αγρίνο με μόλις 14 παίκτες. Πάντως οι λύσεις υπάρχουν στην ομάδα και τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Εξάλλου έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα μας, δεν μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά, αφού και η ΠΑΕ αντιμετωπίζει τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα. Αυτό που μας μένει είναι η ικανοποίηση για την παρουσία αρκετών παικτών από το εφηβικό τμήμα στην ομάδα Νέων, καθώς πάνω σε αυτά τα παιδιά θα στηριχτούμε τα επόμενα χρόνια, και τα οποία έχουν πάρει πολύτιμες εμπειρίες από τις συμμετοχές τους σε αυτό το επίπεδο».
Εκτός πλάνων του Μιχάλη Τσιβρινή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, είναι ο τραυματίας Τομάζος, ο τιμωρημένος Χατζηκοσμάς, ο Αυγενικός που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Διαγόρας θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Μανώλαγκα, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και έχει προπονηθεί μόλις τρεις φορές. Στη διάθεση του κ. Τσιβρινή δεν θα βρίσκεται ο Τύρελης, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος της αποστολής της «πρώτης» ομάδας του «γηραιού», λόγω του τραυματισμού του Ταμπάση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments