Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ζωντανός» για τη 2η θέση

«Ζωντανός» για τη 2η θέση

0
ippotes kolossos fasi
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ 2 – 1 σε βάρος των Ιπποτών πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ο Κολοσσός Κάστρου. Η ομάδα του Κώστα Πάττα παρέμεινε «ζωντανή» στο «κυνήγι» κατάκτησης της 2ης θέσης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου. Ο τεχνικός πάντως του Κολοσσού αναγκάστηκε να δει το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από την κερκίδα γιατί στο 22’ τον απέβαλλε ο Σταμάτης Αντωνάς για διαμαρτυρία. Στο πρώτο ημίχρονο η υπεροχή ήταν μοιρασμένη αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί πετυχαίνοντας και τα δυο τους τέρματα. Στην επανάληψη ανέβηκαν οι Ιππότες χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, πέρα από τη μείωση του σκορ.
Στο 32’ ο Τριπολίτης πάσαρε στον Ν. Καρπαθάκη και αυτός με πλασέ έκανε το 0 – 1. Στο 45’ ο Τριπολίτης έκανε μια κάθετη πάσα στον Κώστα και αυτός πλάσαρε από καλό σημείο αλλά ο Μ. Παπαδόπουλος απόκρουσε. Η μπάλα όμως στην επαναφορά της έφθασε στον Ραφτόπουλο που από κοντά πέτυχε το 0 – 2. Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Λ. Πλαγγέντης στο 70’. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Αλιάϊ ο οποίος ανατράπηκε από τον Σ. Καρπαθάκη.
Διαιτητής ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς (Μιχάλης Φραγκίνης, Μιχάλης Ράδος). Στο70’ πριν εκτελεστεί το πέναλτι των Ιπποτών, ο Αντωνάς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Ξ. Μαννάκη που ενώ γινόταν αλλαγή έβγαλε τις καλαμίδες του πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Από την διαιτησία παραπονούμενες έμειναν και οι δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για τα δυο γκολ του Κολοσσού κάνοντας λόγο για οφσαΪντ και οι φιλοξενούμενοι για τις καθυστερήσεις που κράτησε ο διαιτητής και την αποβολή του Μαννάκη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Ζωάννου, Κοκιαντώνης, Προσμίτης (63’ Κ. Πλαγγέντης), Ιρίνια, Θεοδοσίου, Αλιάϊ, Στεργιόπουλος, Λ. Πλαγγέντης, Εμίρογλου (90’ Ηλιακώστας), Κ. Παπαδόπουλος
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Σ, Καρπαθάκης, Ν. Καρπαθάκης, Κώστας (64’ Λ. Μαννάκης), Έλληνας, Ραφτόπουλος, Ξ. Μαννάκης, Θεοδώρου, Χατζηκαλημέρης, Χατζησεβαστός (31’ Αγγελάκης), Τριπολίτης (70’ Κατσούλης), Λυριστής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments