Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ζωντανή με ανατροπή

Ζωντανή με ανατροπή

2
aekos_ethnikos
Dodekanisos
Ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου έμεινε η Α.Ε Κως, που παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-1 από τον Α.Ε.Ρ.Α στο στάδιο Ανταγόρας, κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία ανατροπή και να επικρατήσει με 5-3. Οι γηπεδούχοι παρότι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς με τον Πλατέλλα να σκοράρει μόλις στο 3΄, τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην ταχύτατη επίθεση των Αφαντενών, που με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά έφτασαν στο 1-2. Δράστες οι Μοσχής και Διακάκης. Σαν να μην έφτανε αυτό στην Α.Ε Κω, που σπαταλούσε την μια ευκαιρία μετά την άλλη, ήρθε και το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων από τον Στεργαλλά για να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Λεωνίδα Κούτσικα. Το γκολ του Μάμμη ωστόσο λίγο πριν το τέλος του ημίχρονο κράτησε όρθιους τους γηπεδούχους και επίσης πολύ γρήγορη ισοφάριση από τον Αγγελόπουλο με το ξεκίνημα της επανάληψης άλλαξε άρδην το σκηνικό. Τα γνωστά προβλήματα του Α.Ε.Ρ.Α στην άμυνα εμφανίστηκαν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής, Μπαρτσελό με δύο εξαιρετικά σε εκτέλεση γκολ στο 61΄ και στο 87΄ χάρισε την νίκη στην ομάδα του που τις επιτρέπει να έχει ελπίδες για την πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Φάσεις και γκολ
3΄ Σέντρα του Μπαρτσελό από δεξιά,  Καρπαθάκης έδιωξε ασθενώς, η μπάλα στρώθηκε στον Πλατέλλα που με σουτ από τα όρια της περιοχής έκανε το 1-0.
11′ Κάθετη μπαλιά του Κυριαζή στον Μοσχή που βρέθηκε απέναντι από τον Τσαραπατσάνη και ισοφάρισε σε 1-1.

15′ Παράλληλη σέντρα του Λυριστή από δεξιά, ο Διακάκης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Τσαραπατσάνη και πλάσαρε εύστοχα για το 1-2.
28′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπαρτσελό, ο Μάμμης πήρε δύσκολα τη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Καρπαθάκη.
34′ Σέντρα του Στεργαλλά από δεξιά ο Λυριστής βρέθηκε απέναντι από τον Τσαραπατσάνη, προσπάθησε να κάνει μια περίτεχνη λόμπα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
39′ Ωραία ατομική ενέργεια από τον Στεργαλλά που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στη περιοχή και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-3.
44′ Σέντρα του Σταματίου από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μάμμη που με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καρπαθάκη για το 2-3.
47′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Αγγελόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή ,η μπάλα κατέληξε στο αριστερό παραθυράκι του Καρπαθάκη για το 3-3.
57′ Παράλληλη σέντρα του Στεργαλλά από αριστερά, ο Διακάκης έκανε το σουτ με τον Τσαραπατσάνη να αποκρούει.
61′ Μακρινό σουτ του Μπαρτσελό στο αριστερό παραθυράκι του Καρπαθάκη για το 4-3.
77′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπαρτσελό λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καρπαθάκη.
84′ Κάθετη μπαλιά του Δραμουντανή στον Μπαρτσελό, αυτός απέναντι από τον Καρπαθάκη δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να γράψει το τελικό 5-3
Διακριθέντες
Από την Α.Ε Κω ξεχώρισαν οι Μπαρτσελό, Αγγελόπουλος και Πλατέλλας, ενώ από τον Α.Ε.Ρ.Α οι Μοσχής και Στεργαλλάς
Διαιτησία: Μάμμης,Κοντοβασίλης,Ατσαλάκης.
Α.Ε Κως: Τσαραπατσάνης,Νυστάζος,Δραμουντανής,Ζαμάγιας,Δουλγεράκης (46′ Μαριάς),Αγγελόπουλος (78′ Κόπελλος), Σταματίου,Πης,Πλατέλλας(54′ Μαργαρίτης),Μπαρτσελό,Μάμμης
AΕΡΑ:Καρπαθάκης,Κατσαρής,Λάτσος,Καλογήρου,Συμεωνίδης (46′ Γιωργού),Κυριαζής, Γιαννακάκης, Μοσχής (46′ Κοιλιάς),Διακάκης,Στεργαλλάς,Λυριστής (61′ Γιακουμάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ialisos
ialisos
12 years ago

kala ayto itane karastimeno

aera
aera
12 years ago

file na s pw…itan para polu stimeno…dioti mpike o proedros tis kw mesa sta apoditiria mas kai mas edwsa ta eisitiria gia to karavi kai lefta gia to fai mas!!!