Ζητούν νέα προσωρινή διοίκηση

5
22

Νέο επεισόδιο στην δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η «παράταξη Κωνσταντίνου» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Ειρηνοδικείο της Ρόδου και έκανε αίτημα ανάκλησης προσωρινής διαταγής! Ζητάει δηλαδή να αλλάξει η τωρινή προσωρινή διοίκηση, με μια νέα …προσωρινή. Τα άτομα που προτείνει να τοποθετηθούν στην διοίκηση η «παράταξη Κωνσταντίνου» είναι:
Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, Γιώργος Παυλίδης, Μιχάλης Αδαμάκης, Παναγιώτης Διακοφώτης, Χρήστος Ψέλλας, Γιάννης Κλαδάκης, Κώστας Κωτικώστας, Δημήτρης Τσοπανάκης, Δημήτρης Σαράντης, Μιχάλης Διακογεωργίου και Τσαμπίκος Τσακίρης. Μαζί με την «παράταξη Κωνσταντίνου», υπογράφουν το σχετικό αίτημα το οποίο θα εκδικαστεί μεθαύριο και 25 σωματεία τα οποία είναι τα ακόλουθα:
ΑΕ Κως, Ατρόμητος Διμυλιάς, Εθνικός Αρχίπολης, Αστέρας Μασσάρων, Διαγόρας Βατίου, Ασπίδα Απολακκιάς, Καλυμνιακός, Απόλλων Απολλώνων, Ομόνοια Γενναδίου, Θύελλα Πυλώνας, Δαμάγητος, Αντίμαχος, Κλεόβουλος, Αλθαιμένης Κρητηνίας, Νίκη Ρόδου, Αναγέννηση Νήσου Ρόδου, ΓΑΣ Ιάλυσος, Ιάλυσος ’97, Φοίβος, ΑΕ Σταυρός Καλυθιών, Ερμής Καλυθιών, Ακουσίλαος Φανών, Απόλλων Καλυθιών, Διγενής Κοσκινού και ΠΑΟΚ Κω.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. [quote name=”cactus”]Τασουλη θα σ αρεσει η φθλακη[/quote]καλημέρα (cactus)αντι να έρθεις στην Ε.Π.Σ.ΔΩΔ/ΣΟΥ για να ακούσεις και να δεις την αλήθεια,προτίμησες να παίξεις με το υπολογιστή σου και απ΄ότι βλέπω έκανες και λάθος (τυφλοσούρτη)