Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Ζητούν νέα προσωρινή διοίκηση

Ζητούν νέα προσωρινή διοίκηση

5
22
Dodekanisos

Νέο επεισόδιο στην δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Η «παράταξη Κωνσταντίνου» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί το Ειρηνοδικείο της Ρόδου και έκανε αίτημα ανάκλησης προσωρινής διαταγής! Ζητάει δηλαδή να αλλάξει η τωρινή προσωρινή διοίκηση, με μια νέα …προσωρινή. Τα άτομα που προτείνει να τοποθετηθούν στην διοίκηση η «παράταξη Κωνσταντίνου» είναι:
Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου, Γιώργος Παυλίδης, Μιχάλης Αδαμάκης, Παναγιώτης Διακοφώτης, Χρήστος Ψέλλας, Γιάννης Κλαδάκης, Κώστας Κωτικώστας, Δημήτρης Τσοπανάκης, Δημήτρης Σαράντης, Μιχάλης Διακογεωργίου και Τσαμπίκος Τσακίρης. Μαζί με την «παράταξη Κωνσταντίνου», υπογράφουν το σχετικό αίτημα το οποίο θα εκδικαστεί μεθαύριο και 25 σωματεία τα οποία είναι τα ακόλουθα:
ΑΕ Κως, Ατρόμητος Διμυλιάς, Εθνικός Αρχίπολης, Αστέρας Μασσάρων, Διαγόρας Βατίου, Ασπίδα Απολακκιάς, Καλυμνιακός, Απόλλων Απολλώνων, Ομόνοια Γενναδίου, Θύελλα Πυλώνας, Δαμάγητος, Αντίμαχος, Κλεόβουλος, Αλθαιμένης Κρητηνίας, Νίκη Ρόδου, Αναγέννηση Νήσου Ρόδου, ΓΑΣ Ιάλυσος, Ιάλυσος ’97, Φοίβος, ΑΕ Σταυρός Καλυθιών, Ερμής Καλυθιών, Ακουσίλαος Φανών, Απόλλων Καλυθιών, Διγενής Κοσκινού και ΠΑΟΚ Κω.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
μαρινος
μαρινος
10 years ago

τι κωλοφαγουρα κι αυτη, να κατσει ο ΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ στην καρεκλα….Ηρεμηστε βρε…

PARAGKA PSILAKI
PARAGKA PSILAKI
10 years ago

ΨΥΛΛΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

makis
makis
10 years ago

[quote name=”PARAGKA PSILAKI”]ΨΥΛΛΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ[/quote]έλα και στην παράγκα να μάθεις την αλήθεια, μπες http://www.fair play 12 εκεί να δεις αλεύρι

cactus
cactus
10 years ago

Τασουλη θα σ αρεσει η φθλακη

makis
makis
10 years ago

[quote name=”cactus”]Τασουλη θα σ αρεσει η φθλακη[/quote]καλημέρα (cactus)αντι να έρθεις στην Ε.Π.Σ.ΔΩΔ/ΣΟΥ για να ακούσεις και να δεις την αλήθεια,προτίμησες να παίξεις με το υπολογιστή σου και απ΄ότι βλέπω έκανες και λάθος (τυφλοσούρτη)