Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ζήτω το παραλογικό, το αφύσικο, το ψεύτικο, το ψόφιο, το δολοφονικό!

Ζήτω το παραλογικό, το αφύσικο, το ψεύτικο, το ψόφιο, το δολοφονικό!

0
Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay
Dodekanisos

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Τί έχεις να πεις για την ηρωϊκή απάντηση του Νίκου Δένδια στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου;
– Δύο γάιδαροι (υπ. εξωτερικών ή υπάλληλοι του ίδιου αφεντικού) μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα (ιδιοκτησίας του Οίκου Ρότσιλντ)!
– Μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον..
– Δεν βλέπεις τί γίνεται; Ούτε σεβασμός στ’ ανθρώπινα στοιχειώδη δικαιώματα που ξέχασαν και τα χρησιμοποιούν μόνον για τους εαυτούς τους! Πρέπει να ξεχάσουμε την έκφραση το λιντσάρισμα του όχλου. Αυτοί μετέτρεψαν τον πολίτη σε έναν όχλο που τον λιντσάρουν με οποιοδήποτε αντικοινωνικό και παράνομο νόμο θεσπίσουν. Δεν καταλαβαίνουν πώς εάν ξεσηκωθεί αυτός ο όχλος δεν θα έχουν την στοιχειώδη δημοκρατική μεταχείριση εκ μέρους του;

Αφού εξαφάνισαν τα ανθρώπινα δικαιώματα! Όλα προμελετημένα για να συζητάμε τί είπε ο ένας υπάλληλος στον άλλο γραφικό υπάλληλο για τον «πόλεμο» μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας που δεν θα γίνει ποτέ, αφού συνεταιράκια είναι, και προτιμούν το μοίρασμα στα χαρτιά απ’ ότι έναν αληθινό πόλεμο που θα χαλάσει την μοιρασιά από άλλα γεράκια. Και βιάζονται να κλείσουν την υπόθεση επειδή πλησιάζει ο τελευταίος Μεγάλος Πόλεμος!

Εκσυγχρονισμό σου υπόσχονται και τεχνολογία από την μια, αλλά από την άλλη ούτε μας υπολογίζουν, αφού όλο και περισσότεροι πολίτες κοιμούνται στα πεζοδρόμια σαν τα κοπρόσκυλα.

Ελευθερία και πολυφωνία υπόσχονται, όταν όμως διαμαρτύρεσαι σε συλλαμβάνουν και σου βάζουν τις χειροπέδες σαν κοινό εγκληματία. Οι εγκληματίες κυκλοφορούν ελεύθεροι, βιάζουν κλέβουν και σκοτώνουν, και οι πολίτες αν τυχόν διαμαρτυρηθούν συλλαμβάνονται και τρώνε το ξύλο της αρκούδας αν δηλώσουν πατριώτες! Αυτοί σε λίγο θα σου μοιράσουν το σπίτι σου και θα πρέπει να λες και ευχαριστώ να μην φας ξύλο!

Διαφορετικότητα υποσχέθηκαν, αλλά όλοι χαίρονται που ένας μαύρος κυκλοφορεί με μία λευκή γυναίκα. Ένας αχταρμάς ανθρώπων δίχως χαρακτηριστικά και ιστορία με ένα παρελθόν το άγνωστο μέλλον που θα καταλήξει στον πραγματικό μεγάλο πόλεμο. Γίνε πούστης τότε να αποφύγεις το λιντσάρισμα επειδή έχεις το προνόμιο να μην είσαι φυσιολογικός. Να πεις «όχι» στην φύση.

Επανεκκίνηση της οικονομίας υποσχέθηκαν καταστρέφοντας όλες τις οικονομίες των πολιτών φορολογώντας ακόμη περισσότερο!
Τα παιδιά είναι το μέλλον λένε, αλλά δίχως εκπαίδευση που ανοίγει και κλείνει σύμφωνα με τις επιθυμίες των ειδικών καταστροφολόγων. Δύο χρόνια έχουν να μπουν τα παιδιά σε σχολείο.
Σώζουν τις ζωές υποτίθεται των ανθρώπων από τις ασθένειες κι από την άλλη δεν επιτρέπεται να είσαι άρρωστος από άλλη ασθένεια, εάν δεν είσαι από κορωναϊό!

Ζήτω το παραλογικό, το αφύσικο, το ψεύτικο, το ψόφιο, το δολοφονικό!
Ξυπνάτε, άνθρωποι, γιατί μας πήρανε την Λογική και μας έκαναν αμνούς, κι αντί να μας εκτελούν στο σφαγείο, μας εμβολιάζουν με έναν ποιοτικότερο θάνατο!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments