Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ζήτησε αναβολή η Δόξα, «μισή» σήμερα στην Αθήνα

Ζήτησε αναβολή η Δόξα, «μισή» σήμερα στην Αθήνα

0
diagoras_trasivoulos1
Dodekanisos
Αίτημα προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΑΕ για την επταήμερη αναβολή της έναρξης των play off, προκειμένου να μπορέσει να συγκροτήσει αξιοπρεπή ομάδα, απέστειλε την Πέμπτη η ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ο πρόεδρός της, Θανάσης Σάμιος.
Το αίτημα-ανακοίνωση αναφέρει:
«Στις 19/07/11 το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης μας αποφάσισε την διεξαγωγή αγώνων Play off μεταξύ των Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ , της ομάδας μας και της Π.Α.Ε. ΔΙΑΓΟΡΑΣ προκειμένου  για την ανάδειξη της τρίτης ομάδας που θα κερδίσει την άνοδο της στο πρωτάθλημα της Superleague.
Ταυτόχρονα, προχώρησε και στην κλήρωση (!) των αγώνων ορίζοντας την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης των  Play Off για αύριο Παρασκευή, 22/07/11.
Δια του παρόντος σας γνωστοποιούμε ότι η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ διαθέτει σήμερα στις τάξεις της μόνο πέντε (5) επαγγελματίες ποδοσφαιριστές καθώς τα συμβόλαια των υπολοίπων αθλητών της Π.Α.Ε. που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας  την περίοδο 2010/2011 έληξαν από 30/06/2011 ενώ κάποιοι εξ’ αυτών παραχωρήθηκαν με μεταγραφή. Κατά συνέπεια και κατ’ αρ. 17§ 1 Κ.Α. Επ. Π. βρισκόμαστε σε πραγματική αδυναμία συμμετοχής σε οποιοδήποτε παιχνίδι στην παρούσα χρονική στιγμή , την οποία και σας γνωστοποιούμε νομίμως και εμπροθέσμως.
Για τους λόγους αυτούς και επειδή δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να συγκροτήσουμε ομάδα ώστε να αγωνιστούμε στα παιχνίδια, δεν επιθυμούμε δε σε καμία περίπτωση την διακωμώδηση του αθλήματος, σας καλούμε  όπως με απόφαση του Δ.Σ. και σύμφωνα με το αρ. 3§2 και  5§II .2  του Κ.Α.Επ.Π  αναβάλλετε την έναρξη της διοργάνωσης των play off για επτά (7) ημέρες, προκειμένου αφενός να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές  που αγωνίστηκαν κατά την περασμένη περίοδο στην ομάδα και τα συμβόλαια των οποίων έληξαν ως 30/06/11 και επιθυμούν να αγωνιστούν με την ομάδα στα Play Off, καθώς και να μπορέσουμε να εκδώσουμε τα δελτία νέων ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν κατά την τρέχουσα μετεγγραφική  περίοδο οι οποίοι και θα αγωνιστούν στα παιχνίδια αυτά.
Σε διαφορετική περίπτωση θεωρούμε ότι καταστρατηγείται κάθε έννοια fair play και ίσης αντιμετώπισης των ομάδων, και επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας έναντι παντός δικαστηρίου και αρχής».
Με μία ενδεκάδα στην Αθήνα

Αγώνα δρόμου για να μαζέψει παίκτες και να μπορέσει να παρατάξει έστω μια ενδεκάδα κόντρα στον Διαγόρα, κάνει ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του στη Δόξα. Όλα αυτά, τη στιγμή που η διοίκηση σκέφτεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και να θέσει εκ νέου ζήτημα αδειοδοτήσεων!
Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, οι παίκτες που συμπεριλαμβάνται στην αποστολή, με βάση όσα δημοσιοποίησε η ΠΑΕ, είναι οι Γελαδάρης, Τσιμπλίδης Νικ., Ρούτσης, Βέρτζος, Τοπαλίδης, Κούμπρογλου, Τρελλόπουλος, Τσιμπλίδης, Σιάκκας, Πακάλτσης, Σουλογάνης, Καρακώστας.
Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Σουλογάνης βρίσκεται στη Μυτιλήνη και δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Παράλληλα, εξέπληξε τους Δραμινούς η άρνηση του Γιάννη Χλωρού για να βοηθήσει. Όσο για τον Κάπελ, κανείς από την ΠΑΕ δεν κατάφερε να φτάσει σε επαφή μαζί του, ενώ ο Ντε Φαρία δεν προλαβαίνει να επιστρέψει από τη χώρα του στην Ελλάδα. (mikriliga.com)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments