Αρχική Videos Zelensky, ο εβραίος με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2022!

Zelensky, ο εβραίος με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2022!

0

Η Jerusalem Post χαρακτήρισε τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky, ο οποίος έχει εβραϊκές ρίζες, ως τον Εβραίο με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο για το 2022. «Δεν υπάρχουν πολλοί πολιτικοί ηγέτες που βρίσκουν τους εαυτούς τους τόσο ανυψωμένους, αλλά ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έγινε ένας από αυτούς φέτος», ανέφερε η εφημερίδα.

Η λίστα περιλαμβάνει 50 άτομα με επιρροή από όλα τα κοινωνικά στρώματα — από πολιτικούς μέχρι διασκεδαστές έως επιστήμονες και επιχειρηματίες. Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Ισραήλ Yair Lapid, η Γαλλίδα πρωθυπουργός Elizabeth Borne, ο απεσταλμένος των ΗΠΑ στο Ισραήλ Tom Nides και ο πρώην ισραηλινός ηγέτης Benjamin Netanyahu αποτελούν την πρώτη πεντάδα. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken ήρθε όγδοος.

Ο Zelensky γεννήθηκε από Εβραίους γονείς και ο πατέρας του παππού του και τα τρία αδέρφια του δολοφονήθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Ως έφηβος, του προσφέρθηκε υποτροφία για σπουδές στο Ισραήλ, την οποία ο πατέρας του τον ανάγκασε να αρνηθεί. Αργότερα παντρεύτηκε μια μη Εβραία γυναίκα και τα παιδιά του βαφτίστηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments