Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ζαγοράκης ο εκλεκτός της κυβέρνησης για την προεδρία της ΕΠΟ

Ζαγοράκης ο εκλεκτός της κυβέρνησης για την προεδρία της ΕΠΟ

0
Dodekanisos

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις επερχόμενες εκλογές, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 στο ποδόσφαιρο με την Εθνική Ελλάδος, σε συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη γνωστοποίησε πως επανεντάχθηκε στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κατά την διάρκεια της συνάντησης που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Ζαγοράκης «ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό ότι ύστερα από διερευνητικές συζητήσεις, προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας, της ΕΠΟ, προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του».

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός δήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως παρών στη συνάντηση ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments