Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ζαχαροπλάστης στη Ρόδο έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

Ζαχαροπλάστης στη Ρόδο έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

0
Dodekanisos

Περίπου 120.00 ευρώ ως αποζημίωση ζητά  η ΔΕΗ με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου, εναντίον γνωστού ζαχαροπλάστη του νησιού.

Ο συγκεκριμένος επαγγελματίας είχε πειράξει τον μετρητή του ρολογιού της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί ηλεκτρικό ρεύμα, για το οποίο όμως δεν χρεωνόταν.

Σε διενέργεια ελέγχου που έγινε στο κατάστημά του τον Μάρτιο 2016, διαπιστώθηκαν  ίχνη παραβίασης και μονωτικά υλικά. Αφού ενημερώθηκαν ο διευθυντής Ρόδου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε και εγγράφως τα κεντρικά στην Αθήνα, γνωστοποίησαν στον ζαχαροπλάστη την οφειλή του λόγω της διαφυγούσας ηλεκτρικής ενέργειας.

Εκείνος επικαλείται λάθος και ζητά επανεκτίμηση και διόρθωση του λογαριασμού του ενώ η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. απάντησε ότι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που βεβαιώνουν τη ρευματοκλοπή και την οποία κατέγραψε εξειδικευμένο συνεργείο που ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα.Δεν αποκλείει επίσης το γεγονός, αυτό να συνέβαινε πολύ νωρίτερα από τον εντοπισμό της παράβασης.

Στα δια ταύτα, ο λογαριασμός με την αναθεώρηση του για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, συν ανεξόφλητες οφειλές που είχε ο ζαχαροπλάστης, φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τις 120.000 ευρώ, τις οποίες η ΔΕΗ και διεκδικεί.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments