Αρχική Videos “Υπόσχομαι ότι ο Fauci θα λογοδοτήσει!”

“Υπόσχομαι ότι ο Fauci θα λογοδοτήσει!”

0

Την τρίτη του θητεία ως γερουσιαστής στο Κεντάκι κατάφερε να εξασφαλίσει ο Ραντ Πολ. Στα πρώτα του λόγια προς τους υποστηρικτές της μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, τόνισε μεταξύ άλλων με πολύ νόημα και τα ακόλουθα:
«Η ελευθερία πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους και κάθε πολίτης πρέπει να απολαμβάνει την ελευθερία του». «Η ελευθερία είναι αυτός ο μεγάλος εναρμονιστής που μας επιτρέπει να ζούμε μαζί παρά τις διαφορές μας».

«Επιθυμία μας δεν είναι να κυριαρχούμε στους άλλους, αλλά να αφήνουμε σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους ήσυχους. Αυτό το σύστημα συνταγματικών ελέγχων της εξουσίας είναι που επέτρεψε στην Αμερική να γίνει το πιο ελεύθερο έθνος που έγινε ποτέ. Με την ελευθερία ήρθε μεγάλη ευημερία. Αλλά δεν επιλέγουμε την ελευθερία γιατί μας κάνει πλούσιους. Επιλέγουμε την ελευθερία γιατί είναι μέρος της ίδιας μας της φύσης», είπε ο Paul.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει για μια ακόμα φορά ότι σκοπεύει να συνεχίσει να ασχολείται με το θέμα προέλευσης του κορωνοϊού αλλά και στην χρηματοδότηση εργαστηρίου με λεφτά που διαχειρίστηκε ο Fauci για τον οποίο επεσήμανε ότι θα λογοδοτήσει «προκειμένου να δούμε που πήγαν τα λεφτά των φορολογουμένων», τόνισε.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments