Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο»,...

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο», ο Θεοδόσης Μαρκουλής

0
Dodekanisos

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Θεοδόση Μαρκουλή στο συνδυασμό μας “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Θεοδόσης είναι ένας συντοπίτης μας με προσλαμβάνουσες παραστάσεις από όλο τον πλανήτη, είναι ένας πολίτης του κόσμου. Μας ενώνει το όραμα της σύνδεσης του τουρισμού στο νησί μας, με την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά και το σεβασμό στο περιβάλλον. Είναι ένας άνθρωπος με μεράκι και φρέσκες ιδέες, που θα βοηθήσει όλοι Μαζί να οδηγήσουμε και πάλι τη Ρόδο μας στο δρόμο που της αξίζει».

Ο Θεοδόσης Μαρκουλής δήλωσε τα εξής:
«Η μεγάλη αγάπη μου για τη Ρόδο και την πολιτιστική μας κληρονομιά, καθώς και η επιδίωξη επίλυσης χρόνιων ζητημάτων που την ταλανίζουν, είναι τα κίνητρα για τη συμμετοχή μου στα κοινά. Όραμα μου η Ρόδος μας να εκπέμψει και πάλι ΦΩΣ! Στηρίζω τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί είναι επαγγελματίας και όχι πολιτικός. Έχει αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του για το νησί μας. Γιατί η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου είναι βασική του προτεραιότητα. Είναι άνθρωπος επίμονος, εργασιομανής, καινοτόμος, με αισθητική και όραμα. Είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει τους Πολίτες και τις Παραγωγικές Δυνάμεις του νησιού, μέσα από τις κοινές μας προσδοκίες για τον τόπο μας, και κυρίως με Δύναμη για τη Ρόδο!»

Βιογραφικό

Ο Θεοδόσης Μαρκουλής γεννήθηκε στη Ρώμη το 1976 και κατάγεται από τη Λίνδο. Μεγάλωσε στη Ρόδο. Πατέρας του είναι ο Αναστάσιος Μαρκουλής, Φαρμακοποιός και μητέρα του η Μαίρη Σαρρή-Μαρκουλή. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με ειδίκευση στο μάρκετινγκ.
Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός.
Έκτοτε είναι μελετητής και σύμβουλος σε σημαντικό αριθμό ιδιωτικών έργων που αφορούν στον τουρισμό, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νησιού και συνεταιρισμών.

Συμμετέχει στην προσπάθεια ανάπτυξης στρατηγικών μορφών τουρισμού, όπως ο ιατρικός και ο πολιτιστικός, και της σύνδεσης του τουρισμού με τον πολιτισμό μας.
Δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον τομέα της φιλοξενίας στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, όπου και κατοικεί, έχοντας άμεση γνώση των προβλημάτων που την αφορούν.
Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά. Παίζει τένις και ασχολείται με την κεραμική.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments