Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Υποψήφιος με το συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη, ο Μιχάλης Τσαμπίκος Σπανουδάκης

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Αντώνη Καμπουράκη, ο Μιχάλης Τσαμπίκος Σπανουδάκης

0
Dodekanisos

Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Τσαμπίκου Σπανουδάκη στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη, στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο συνδυασμός “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”.

Ο Μιχάλης Τσαμπίκος Σπανουδάκης, στην δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη, αναφέρει τα εξής: «Το κίνητρο μου είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μου Ροδίτη. Στόχος είναι να μπορέσουμε να καλυτερεύσουμε το μέρος που μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδία μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί μας ενώνει η κοινή αγάπη για τον Τόπο μας και έχει την ικανότητα να ηγηθεί της αναπτυξιακής μας πορείας».

Βιογραφικό

Ο Μιχαήλ Τσαμπίκος Σπανουδάκης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1973. Μαζί με τους βιοπαλαιστές γονείς του Νικόλαο και Αγγελική, και τα μικρότερα αδέρφια του Γιώργο και Ουρανία, μεγάλωσε στο χωριό Φάνες στη Ρόδο. Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Παπαϊωάννου. Είναι επί πτυχίο στο τμήμα Ελληνικού Πολιτισμού του Α.Ε. Πανεπιστημίου. Έχει αποφοιτήσει από το Ι.Χ.Ο.Σ. με αριστεία και είναι τα τελευταία χρόνια μέλος του Σ.Ε.Α.Δ.
Είναι ιδρυτικό και εν ενεργεία μέλος των ΑΧΕΠΑ Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments