Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Υποψήφιος με την παράταξη του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, ο Μανώλης Καμπουρόπουλος

Υποψήφιος με την παράταξη του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, ο Μανώλης Καμπουρόπουλος

0
Dodekanisos

Την υποψηφιότητα του Μανώλη Καμπουρόπουλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.
Ο Μανώλης Καμπουρόπουλος, με μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με μεγάλη εμπειρία και μακροχρόνια προσφορά στα κοινά, μέσα από τις θέσεις που υπηρέτησε επί σειρά ετών, στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει τα εξής:
«Το έντονο ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο μας, πρέπει να ενώνουν δυνάμεις. Ο μη εφησυχασμός για συνεχή ανάπτυξη και πρόοδο, πρέπει να αφήνει πίσω προσωπικές φιλοδοξίες και εγωισμούς. Με αυτά ως δεδομένα και μετά από μια πραγματικά ειλικρινή συζήτηση με τον Περιφερειάρχη, αποφάσισα να είμαι κι εγώ ένας από εκείνους που θα προσθέσουν ο καθένας το δικό του λιθαράκι για την ανάπτυξη του τόπου μας. Για τη Ρόδο μας, για τα Δωδεκάνησα, για ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο. Γι αυτό θα είμαι υποψήφιος με τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές. Τον ευχαριστώ πραγματικά για την πρόταση που μου έκανε. Η εκτίμησή μου στο πρόσωπό του είναι απεριόριστη. Θα προσπαθήσω να είμαι κι εγώ ένας από εκείνους που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μανώλης Καμπουρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο.
Είναι παντρεμένος με την Ανθίππη Κωσταρίδου με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, τον Φίλιππο και τον Παντελή.
Είναι επιχειρηματίας με οικογενειακές επιχειρήσεις στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού και εμπορίου.
Έχει έντονη παρουσία στα κοινά της Δωδ/νήσου τα τελευταία περίπου 20 χρόνια. Υπηρέτησε τον αθλητισμό ως πρόεδρος του Α.Σ. Ρόδος και την τοπική αυτοδιοίκηση από τις θέσεις του:

Εντεταλμένου Αντ/ρχη, υπεύθυνου για τον τουρισμό Δωδ/νήσου
Προέδρου του ΔΟΤ (Δωδεκανησιακού Οργανισμού Τουρισμού)
Προέδρου του ΚΕΚ Γ. Γεννηματάς
Προέδρου ΔΕΥΑΡ
Αντιπροέδρου ΠΡΟΤΟΥΡ
Αντιδημάρχου Ροδίων ως υπεύθυνος Οικονομικών, Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού.
Αντιδημάρχου Ενιαίου Δήμου Ρόδου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments