Αρχική Αθλητικά νέα Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους διαιτητές στο NBA

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους διαιτητές στο NBA

1
Φωτογραφία: thesportsrush.com
Dodekanisos

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του NBA, ο εμβολιασμός για τους διαιτητές θα είναι πλέον υποχρεωτικός. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα έχουν δικαίωμα να σφυρίξουν κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Οποιοδήποτε διαιτητής δεν έχει εμβολιαστεί και δεν σκοπεύει να το κάνει, δεν θα έχει το δικαίωμα να σφυρίζει σε αγώνες». Αυτό υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της λίγκας. Έπειτα από συνάντηση με την Ένωση Διαιτητών, πάρθηκε η από κοινού απόφαση ο εμβολιασμός για τους διαιτητές να είναι υποχρεωτικός. Αν οι διαιτητές κατέχουν τεκμηριωμένο ιατρικό δελτίο ή θρησκευτικό λόγο θα μπορούν να ζητήσουν εξαίρεση. Διότι σε κάθε άλλη περίπτωση καμία εξαίρεση δεν θα γίνει αποδεκτή. 

Όπως μετέδωσε το «ESPN», κάτι ανάλογο ισχύει και για τα μέλη των ομάδων που μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους αθλητές. Κατά την διάρκεια του αγώνα και όχι μόνο. Όπως αναφέρει το ESPN θα πρέπει άπαντες να είναι εμβολιασμένοι.

Βέβαια πρόκειται για μία οξύμωρη κατάσταση. Την ίδια στιγμή δεν είναι υποχρεωτικό για τους μπασκετμπολίστες του NBA να είναι εμβολιασμένοι. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Τέλος, σύμφωνα με πηγές του «The Athletic» κάθε ομάδα του ΝΒΑ ή το προσωπικό του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων που έρχονται σε άμεση επαφή με παίκτες, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Αυτό έρχεται σε συνάρτηση με την ανακοίνωση του NBA για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των διαιτητών.  […]