Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Υπέταξε τον Θεσπρωτό με χατ τρικ του Γεωργίου

Υπέταξε τον Θεσπρωτό με χατ τρικ του Γεωργίου

1
Dodekanisos

Έχοντας για πρώτη φορά τον Πέτρο Ρουτζιέρη στον πάγκο του, ο Διαγόρας επικράτησε άνετα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα του Θεσπρωτού με 4 – 1 και πανηγύρισε έτσι την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Πέρα όμως από την κατάκτηση των βαθμών που ασφαλώς και είναι η ουσία, ο Διαγόρας έδειξε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις πρώτες δυο αγωνιστικές και αυτό είναι κάτι που κάνει τους ανθρώπους του συλλόγου να βλέπουν με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον στο πρωτάθλημα.

Ο Διαγόρας είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε μια ομάδα που μπόρεσε να είναι μέσα στο παιχνίδι μόνο στην διάρκεια του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η υπεροχή των παικτών του Πέτρου Ρουτζιέρη ήταν καθολική και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους. Σε μεγάλη ημέρα ήταν ο Γεωργίου ο οποίος κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ, αποτελώντας έτσι δικαιωματικά τον πιο σημαντικό παίκτη της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.



Το φιλμ του αγώνα
Στο 10′ ο Κέρι εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα δεξιά έξω από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 25′ ο Μπαρμπαρούσης που πήρε τη μπάλα στον άξονα, πάσαρε στον Κέρι αριστερά μέσα στην περιοχή και αυτός έκανε το διαγώνιο πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ).
Στο 26′ ο Κέρι με ωραία μπαλιά “βρήκε” τον Γεωργίου και αυτός από θέση τετ α τετ απέφυγε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ άνοιξε το σκορ (1 – 0).
Στο 34′ ο Κέρι και πάλι πάσαρε στον Μπαρμπαρούση ο οποίος ελίχθηκε ωραία και έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας του Θεσπρωτού μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 44′ για μια ακόμα φορά ο Κέρι, έδωσε τη μπάλα στον Μπαρμπαρούση και αυτός μπήκε από τα αριστερά μόνος του μέσα στην περιοχή κάνοντας το πλασέ ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απόκρουσε.
Στο 57′ ο Γεωργίου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 0.
Στο 65′ ο Ντάλλα έκανε ένα διαγώνιο σουτ από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 80′ ο Ευαγγελιδάκης έκανε μια γλυκιά σέντρα από τα δεξιά και ο Κέρι με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 86′ ο Γλυνός πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο καθώς η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 88′ ο Κασνέτση μάρκαρε τον Ντάλλα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ραμίρεζ (3 – 1).
Στο 93′ μετά από νέα πάσα του Κέρι, ο Γεωργίου με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε για μια ακόμα φορά τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού και διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1.

Οι παίκτες του Διαγόρα πανηγυρίζουν ένα από τέσσερα τέρματα που πέτυχαν στο Δημοτικό Στάδιο

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ψυχούλας από τη Βοιωτία και “βοηθοί” του ήταν οι Καραθανάσης (Ανατολική Αττική) και Πλάκας (Δυτική Αττική)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης (84′ Μκρτσιάν), Γεωργίου, Καρπαθάκης, Κέρι, Μπελέρης (41′ Κασνέτση), Μπουρλάκης, Μπαρμπαρούσης
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κινάλης, Villafanes, Δημητρούλας, Dala Costa, Σερβιδάκης, Μόνης, Σταυρίδης, Κολτσίδας, Μπίκας (66′ Γκέκας), Ευθυμίου (72′ Γώγος), Κόλλας (70′ Ραμίρεζ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] το φιλμ του αγώνα στο news12 […]