Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Υπερσύγχρονο ασθενοφόρο κινητή μονάδα εντατικής, εγκαθίσταται στη Νότιο Ρόδο, από την Euromedica

Υπερσύγχρονο ασθενοφόρο κινητή μονάδα εντατικής, εγκαθίσταται στη Νότιο Ρόδο, από την Euromedica

0
Dodekanisos

Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Α.Ε.- EUROMEDICA Ρόδου, ανακοινώνει την συνεργασία της με την παγκοσμίου φήμης εταιρία MONDIAL εγκαθιστώντας για πρώτη φορά ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο,  που θα είναι ταυτόχρονα μία μικρή κινητή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο με διασώστες στη Νότια Ρόδο, με σκοπό να καλύψουν με αυτό τον τρόπο το σημαντικό κενό που υπάρχει στην πιο τουριστική περιοχή της Ρόδου, στον τομέα της υγείας.

Το ασθενοφόρο – μονάδα θα καλύπτει την περιοχή από Βλυχά, Λίνδο έως και Πλυμμήρι ολόκληρο το 24ωρο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του, τόσο στους ξένους επισκέπτες όσο και στους Έλληνες κατοίκους της περιοχής, εξασφαλίζοντας έτσι  την άμεση επέμβασή του και  την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών, όσο σοβαρών κι αν είναι.

Έχει  ήδη  οριστεί από την Γενική Κλινική Δωδεκανήσου συνεργάτης ιατρός, ο οποίος θα λειτουργεί ως συντονιστής του ασθενοφόρου για την αποτελεσματικότερη και άμεση αντιμετώπιση όλων των έκτακτων περιστατικών.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να αναβαθμίσει με τον καλύτερο τρόπο τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στο νησί μας κι είναι η απάντηση σε ένα αίτημα πολλών χρόνων των ξενοδόχων και των συνεργατών ιατρών, αλλά και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.
Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Ασημακίδη,η κίνηση αυτή φιλοδοξεί να συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, να παρέχει αίσθημα ασφάλειας στους ασθενείς και να προωθήσει  περαιτέρω το τουριστικό προϊόν της Ρόδου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments