Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Υπερπολύτιμο “τρίποντο” στο “Οικονομίδειο”

Υπερπολύτιμο “τρίποντο” στο “Οικονομίδειο”

0
Dodekanisos

Χάρις σε ένα τέρμα του Χειρίτραντα στο 60’ ο Ιάλυσος επικράτησε στο «Οικονομίδειο» με 1 – 0 του Αιγάλεω και πήρε άλλη μια βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League. Πάνω σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, αυτό που μετρούσε για τους γηπεδούχους ήταν το «τρίποντο» και από τη στιγμή που κατάφεραν να το κατακτήσουν, ασφαλώς και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Ποιοτικά έγινε ένα μέτριο παιχνίδι σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια και δεν είχε να προσφέρει πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα δεν μπορούσαν να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία κάτι που έκαναν όμως στην επανάληψη καταφέρνοντας έτσι να σκοράρουν έστω μια φορά και να πάρουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 36΄’ ο Κονέ εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 45’ ο Χειρίτραντας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τη μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Γκοτοβού και τον Ιάλυσο να “φωνάζει” για πέναλτι αλλά τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 58’ ο Kundik μπήκε ωραία από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Σικαλιά να αποκρούσει και τον Kone να κάνει το τάκλιν αλλά να μην βρίσκει τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 60’ ο Μαστραντωνάκης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή σε κατά μέτωπο επίθεση. Την κατάλληλη στιγμή «έσκαψε» τη μπάλα στο πίσω δοκάρι και ο Χειρίτραντας με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 1 – 0.
Στο 67’ ο Marcolino έκανε ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά ο Ανδρούτσος έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε ωραία τη μπάλα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης από την Ξάνθη. «Βοηθοί» του ήταν οι Μάριος Γκιόσης και Θανάσης Καραγιάννης από τον Σύνδεσμο της Θράκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Kundik (61’ Πετράκης), Ρεκλείτης, Μπάρδης, Χειρίτραντας (87’ Πάτας), Χειμωνέττος, Μαστραντωνάκης (77’ Κουγιός), Kone, Γιώργου
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Ιωαννίδης, Συριόπουλος, Γκοτοβός, Λάμπρου, Κάπος, Σταματάκης, Blanco (23’ λ.τ. Μαγκάκης), Κατσικογιάννης (56’λ.τ. Marcolino), Μακρυγιάννης (90′ Μεγαρίτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments