Αρχική Videos Υπέρμαχος των εμβολίων και ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Υπέρμαχος των εμβολίων και ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης

0
Dodekanisos

Αποφασισμένος να διατηρήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στις ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι ο νέος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Δημοκρατικός Έρικ Άνταμς. Είναι κάτι που έχει πει και άλλη φορά και πλέον το κάνει και πράξη μιας και ουσιαστικά είναι μια από τις πρώτες του αποφάσεις από τη στιγμή που ορκίστηκε την Πρωτοχρονιά.

Η εντολή εμβολιασμού επηρεάζει περίπου 184.000 επιχειρήσεις. Ο ίδιος κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, τόνισε ότι σχεδιάζει να διατηρήσει την υποχρεωτικότητα, υπογράφοντας και το σχετικό εκτελεστικό διάταγμα που παρατείνει την εντολή. Επίσης υπέγραψε ένα ακόμα που παρατείνει την κήρυξη έκτακτης ανάγκης της πόλης με αφορμή τον κορωνοϊό. Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Η εστίασή μας είναι τα εμβόλια και οι δοκιμές. Εμβόλιο και δοκιμές. Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα. Είναι το πιο ισχυρό μας όπλο, όπως το λέω ξανά και ξανά. Όσον αφορά την εντολή εμβολίου στον ιδιωτικό τομέα, δίνουμε έμφαση στη συμμόρφωση, όχι στην τιμωρία». Σημειώνεται πως όπως είπε ο ίδιος η ομάδα υγείας του διερευνά το ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού και για τους μαθητές καθώς και το προσωπικό στα δημόσια σχολεία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments