Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Υπερασπίζουν το τίτλο τους οι Νεάνιδες της Τελχινίδας

Υπερασπίζουν το τίτλο τους οι Νεάνιδες της Τελχινίδας

0
Dodekanisos

Με προπόνηση το βραδύ της Καθαρής Δευτέρας ολοκλήρωσαν την προετοιμασίας τους για τον τελικό της Ζ΄ Περιφέρειας οι νεάνιδες της Τελχινίδας.

Στον αγώνα με αντίπαλο τον Νηρέα Χίου που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (4/3) στο κλειστό του Μοσχάτου οι νεαρές ροδίτισσες καλούνται να υπερασπίσουν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αιγαίου, μια διάκριση που είχαν κερδίσει πέρσι στο ίδιο γήπεδο όταν νίκησαν τον Πανναξιακό αλλά και να ‘περάσουν’ στις 16 καλύτερες ομάδες του πανελληνίου πρωταθλήματος Κ20 (προημιτελική φάση).

Η αποστολή της πρωταθλήτριας Δωδεκανήσου που φέτος έχει σαν κύριο χορηγό την επιχείρηση «Delicious Corner Coffee & Food» και υποστηριχτές τους ‘Γκιζέττης Γιώργος – Εργαστήριο Ξυλουργικών Εφαρμογών’, ‘Saki’s Pizza-Masamania’, ‘Ραφαήλ Ζωγράφης – χονδρικό εμπόριο φρούτων, λαχανικών και κρασιών’, Stadium – Αντωνία Βασιλάκη, Πρακτορείο ΟΠΑΠ’, ‘Αντώνης – γενικές οικοδομικές εργασίες’ και ‘Ξυλοσοφία – ξυλουργικές εργασίες’ αναχωρεί σήμερα Τρίτη (3/3) ακτοπλοϊκός για τον Πειραιά.

Ο Νίκος Τσιντομηνάς στο σημαντικό αυτό ματς θα έχει στη διάθεσή του τις αθλήτριες: Κατερίνα Γεωργά, Σταματίνα Γκιζέττη, Ραφαέλα Ζωγράφη, Ειρήνη Κακλαμάνου, Σταυρούλα Καλιόζη, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Ελένη Μαστόρου, Πάολα Σουσάρι και Αριέτα Τερζίου.

Την αποστολή συνοδεύουν η Τόνια Βασιλάκη, η Κονστάντσα Ζωγράφη και η Ντιλέκ Χουσεΐν ενώ το ταξίδι πραγματοποιείται με τη ευγενική χορηγία της ακτοπλοϊκής εταιρείας Blue Star Ferries.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments