Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Υπέρ της ακύρωσης της χρονιάς ο Ορφανίδης!

Υπέρ της ακύρωσης της χρονιάς ο Ορφανίδης!

0
Dodekanisos

Υπέρ του να ακυρωθεί η χρονιά αν δεν κυλήσει η μπάλα στα γήπεδα τον Μάϊο είναι ο προπονητής της Δόξας Ψίνθου Γιώργος Ορφανίδης. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» σχετικά με το ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας, κατέθεσε την άποψη του λέγοντας τα ακόλουθα:
«Αν μπορέσουμε να παίξουμε μέχρι τον Μάϊο νομίζω ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Επειδή όμως βλέπω η ιστορία να πηγαίνει μακριά και δεν είναι και πολύ αισιόδοξος ότι οι συνθήκες θα το ευνοήσουν σύντομα, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχει να γίνει είναι να ακυρωθεί η χρονιά. Αντιλαμβάνομαι ότι με αυτό που λέω στεναχωρώ πάρα πολλούς που έχουν κάνει επένδυση και έχουν ξοδέψει κάποια χρήματα όπως είναι ο Ευκλής Σορωνής, όμως δεν νομίζω ότι θα είναι δίκαιο να γίνει οτιδήποτε άλλο. Μια κούρσα τερματίζει στα 100 μέτρα και όχι στα 70. Φανταστείτε έναν αγώνα στον στίβο όπου ξεκινάνε όλοι μαζί και στα 70 μέτρα κάτι γίνεται και πέφτουν όλοι κάτω. Ποιος θα είναι ο πρώτος; Αυτός που είναι πιο κοντά στον τερματισμό; Όχι βέβαια, η κούρσα θα είναι άκυρη».
Σε ερώτηση για το αν θα θεωρούσε δίκαιο να παίξουν μέσα στο καλοκαίρι έστω αγώνες μπαράζ οι ομάδες που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, απάντησε ως εξής:
«Δεν θα είναι δίκαιο. Δεν θα ξέρουμε πως θα είναι οι ομάδες τότε. Ποιους παίκτες θα έχουν να βάλουν από τη στιγμή που όλοι θα σκέφτονται τη δουλειά τους. Δεν γίνεται ένας ερασιτέχνης να τρέχει μέσα στο καλοκαίρι να παίζει μπαράζ. Θα έχει άλλες προτεραιότητες. Ακόμα και τον Μάϊο θα είναι υπερβολικό να παίξουμε αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό ίσως θα μπορούσε να γίνει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments