Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Προοδευτικής ο ΑΟ Πυλίου

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Προοδευτικής ο ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Ρεβάνς για την ήττα που είχε υποστεί στην Κω πήρε στην έδρα της η Προοδευτική, υποχρεώνοντας τον ΑΟ Πυλίου στην βαριά ήττα με 4-0 σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα η Προοδευτική εκμεταλλευόμενη το «στραβοπάτημα» του Εθνικού στην Ραφήνα (ήττα 1-2 από την Θύελλα) αυξάνει την διαφορά της στην κορυφή της βαθμολογίας στο +6 (με έναν αγώνα περισσότερο). 

Από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι «βυσσινί» της Προοδευτικής. Στο πρώτο μέρος με δυο γκολ του Κρητικού (25′ πέναλτι- χέρι Μπριλάκη και 37′) και στην επανάληψη με τέρματα των Μακρυγιάννη (72′ πλασέ από ατομική προσπάθεια) και Μακρίδη (81ο λεπτό).

Η ομάδα του ΑΟ Πυλίου έχει στρέψει πλέον όλη της την προσοχή στο ματς – τελικό απέναντι στον Καραβά την Τετάρτη στις 15:00 στο «νέο στάδιο Ανταγόρας».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Παρασκευόπουλος(80′ Τσουκαλάς), Όμο, Παπατσατζόγλου, Βοσνακίδης, Μεγαρίτης, Μακρυγιάννης, Κυριαζής(68′ Νομικός Παν.), Κρητικός, Ραχίμ(62′ Μακρίδης).

ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ( Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Μπριλάκης (63′ Συντιχάκης), Χατζηβασίλης, Γεωργιάδης Γ.Ι., Μεντής (81′ Βαλκάνος), Δεληζάνος, Μαργαρίτης, Χατζησουλεϊμάν (72′ Πάχος), Κωνσταντινίδης, Δρόσος (72′ Κεφαλιανός) Χατζηφούντας (63′ Πλατέλλας).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments