Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Υπάρχει και η Γ΄ κατηγορία!

Υπάρχει και η Γ΄ κατηγορία!

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Μετά την αναφορά μας στην Α΄ και την Β΄ κατηγορία, ήρθε και η σειρά για την αγνοημένη ίσως και υποβαθμισμένη κατηγορία του νησιού μας, όμως οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, εύκολα η δύσκολα καταφέρνουν τουλάχιστον την τελευταία τριετία να την διατηρούν σε ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο, με νεαρούς και μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 27 Οκτωβρίου 2019 και οι ομάδες πρόλαβαν να δώσουν 8 παιχνίδια μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, όπου έγινε και η διακοπή για τις εορτές.

Στην πρώτη τετράδα των αγώνων, η ομάδα των Ιπποτών κατάφερε να κάνει το 4χ4 με παραγωγική επίθεση 13 τερμάτων και στην άμυνα να μην δεχτεί ούτε ένα γκολ. Τα εύσημα ανήκουν στον Αντώνη Ρίκα, ο οποίος είναι εκείνος που προπονεί τους νεαρούς παίκτες της ομάδας αλλά δεν βρίσκεται ποτέ στον πάγκο να καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές στην διάρκεια του αγώνα, αφού δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να είναι ενεργός προπονητής καθώς συνεχίζει να προσφέρει τις ποδοσφαιρικές του υπηρεσίες στην ομάδα του Α.Ο. ΣΥΜΗΣ.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ο.Φ. Ιστρίου(9 ΒΑΘΜ. 10-6,Γιάννης Μάλτας) και ο Ευαγόρας(9 ΒΑΘΜ. 11-3,Γιάννης Κουμέντος), στην πρώτη τετράδα των αγώνων είχαν το απόλυτο σε τρία παιχνίδια αλλά έκαναν το ρεπό τους και έτσι οι Ιππότες πήραν την πρώτη θέση.

Στην επόμενη τετράδα αγώνων, την πρώτη θέση πήρε ο Ο.φ. Ιστρίου με τον Γιάννη Μάλτα να παίρνει τα εύσημα, αφού συγκέντρωσε 12 βαθμούς και παραγωγική επίθεση 11 τερμάτων ενώ η άμυνα δέχτηκε 4 γκολ. Ακολούθησε ο Ευαγόρας με τον Γιάννη Κουμέντο που συγκέντρωσε 9 βαθμούς, πέτυχε 8 γκολ στην επίθεση και δέχτηκε 3. Οι Ιππότες έκαναν το ρεπό τους με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουν 7 βαθμούς με 5 γκολ στην επίθεση και 2 στην άμυνα.

Πρέπει να αναφέρουμε, ότι στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές, την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η ομάδα του Ο.Φ.  Ιστρίου με 21 Βαθμούς και τέρματα 21-10.   

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments