Αρχική Videos Υπαίθριο μάθημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το green pass!

Υπαίθριο μάθημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το green pass!

0
Dodekanisos

Υπαίθριο μάθημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή του green pass αποφάσισε να κάνει στη Νάπολη ένας καθηγητής Πανεπιστημίου. Πρόκειται για τον Guido Cappelli, καθηγητής ιταλικής λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο ‘L’Orientale’. Με τον τρόπο αυτό συμμετείχε στην προσπάθεια που κάνουν οι φοιτητές που αντιτίθενται στις υποχρεωτικότητες, θέλοντας να υποστηρίξουν την ελευθερία της επιλογής. Το σύνθημα είναι “Μάθημα δωρεάν και ανοιχτό σε όλους!”.

Οι ίδιοι οι φοιτητές με ανάρτηση τους στο διαδίκτυο, τονίζουν τα ακόλουθα:
«Τον ευχαριστούμε από καρδιάς που έδειξε ότι υπάρχουν έξυπνες μέθοδοι για την αντιμετώπιση των αυταρχικών μεταβολών της εποχής μας. Με την ελπίδα ότι θα γίνει παράδειγμα για πολλούς άλλους μαθητές και δασκάλους που αυτή την περίοδο δεν αναζητούν εναλλακτικές λύσεις στην υποταγή και στον εκβιασμό».

 

Ο καθηγητής, πριν από περίπου ένα μήνα άσκησε έφεση κατά του green pass συγκεντρώνοντας μάλιστα περίπου 100 υπογραφές. Πριν μερικές ημέρες επέστρεψε στο γραφείο του οργανώνοντας αυτό το υπαίθριο μάθημα, προς όφελος των φοιτητών που δεν έχουν το “πάσο”. Στόχος του είναι να ευαισθητοποιήσει όλο τον κόσμο ενάντια ενός μέτρου που θεωρεί ότι εισάγει διακρίσεις και είναι επικίνδυνο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments