Αρχική Videos Υπ’ ατμόν ο Fauci αν ο Trump εκλεγεί ξανά το 2024 (vid)

Υπ’ ατμόν ο Fauci αν ο Trump εκλεγεί ξανά το 2024 (vid)

0




Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Άντονι Φάουτσι, δήλωσε στο CNN ότι εάν ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επέστρεφε στον Λευκό Οίκο, ο ίδιος δεν επιθυμεί να παραμείνει στον ίδιο ρόλο.  Ούτως ή άλλως δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Τραμπ θα προχωρούσε έτσι και αλλιώς στην επιλογή άλλου προσώπου μιας και οι δυο άνδρες έχουν σημαντικές διαφωνίες σε ζητήματα υγείας.

Ο παρουσιαστής Τζιμ Ακόστα του CNN ρώτησε τον Φαούτσι εάν πιστεύει ή όχι στην ικανότητα του Τραμπ να αντιμετωπίσει την πανδημία και αν θα συνέχιζε τη δουλειά του υπό την προεδρία Τραμπ. Ο Φάουτσι απάντησε ως εξής: «Λοιπόν, όχι, στη δεύτερη ερώτηση. Σχετικά με την πρώτη ερώτηση, αν κοιτάξετε την ιστορία της απάντησης κατά τη διάρκεια της διοίκησης, νομίζω ότι στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσατε να πείτε ότι δεν ήταν η βέλτιστη. Και νομίζω ότι η ιστορία θα μιλήσει από μόνη της για αυτό».

Οι σχέσεις του Fauci και του Trump κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν τεταμένη. Ο Τραμπ επανειλημμένα έδειξε να μην πιστεύει στον Fauci σε θέματα του κορωνοϊού, ζητώντας μάλιστα να απολυθεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments