Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χτίζει κάστρο στη Λάρδο!

Χτίζει κάστρο στη Λάρδο!

0
iraklis lardou
Dodekanisos

Αξιοποιώντας για μια ακόμα φορά την έδρα του , ο Ηρακλής Λάρδου κέρδισε και την Δ΄ξα Ψίνθου με 3 – 0 και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Με εξαίρεση ορισμένα μόνο διαστήματα στο παιχνίδι (στο τελείωμα του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου), οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση της νίκης. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6’ ο Μπενούρ με κεφαλιά και αφού η μπάλα πρώτα χτύπησε αντίπαλο και άλλαξε πορεία. Στο 64’ ο Ταγκάεφ μετά από αντεπίθεση με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 2 -0, ενώ στο 75’ ο Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ «έγραψε» το τελικό 3 – 0. Σημειώνεται ότι η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ στο 86’ όταν ο Μιχάλης Λυριστής αστόχησε σε πέναλτι (απόκρουσε ο Μηλιός).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ατσικνούδας (Σταυρούλιας, Τσοπανάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Μηλιός, Καστανίδης, Νικολλί, Παπαδόπουλος, Διακοβασιλείου, Λαγοπάτης (67’ Χαρίτος Β.), Μπεννούρ (60’ Ευαγγελίδης Ι.), Παπαϊωάννου, Χαρίτος Μαν., Ταγκάεφ, Πέρος (55’ Κοντός)
ΔΟΞΑ: Ηλίας, Ορφανός Δημ., Ορφανός Χρ., Στελλάς Μιχ., Στελλάς Π. (46’ Κυριαζής), Λυριστής, Κωστομοίρης, Τσοπάνογλου, Μπάρδος, Χατζηνικόλας (62’ Κιόττου), Τσακίρης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments