Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Χρυσός» και πάλι ο Αντωνάς!

«Χρυσός» και πάλι ο Αντωνάς!

0
antonas statiou
Dodekanisos

Πρωταθλητής Ελλάδας και πάλι ο Σταμάτης Αντωνάς! Ο νεαρός πυγμάχος του Σταυρού Καλυθιών διέπρεψε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μετσόβου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών. Ο αθλητής του Μπάμπη Στατιού, νίκησε χθες στον «μεγάλο» τελικό τον Δημήτρη Γαζή του Πανελληνίου με 18 – 7 στα σημεία. Για να φθάσει ως τον τελευταίο αγώνα, ο Αντωνάς απέκλεισε κατά σειρά, τον Γιώργο Κεσόγλου του Κολοσσού Ιωαννίνων με 9 – 4 στα σημεία, τον Φίλιππα Μαυροκώστα του Παναθηναϊκού με εγκατάλειψη αντιπάλου στον 3ο γύρο και τον Βασίλη Λαναρά των «Μαχητών» Περάμου Καβάλας με διακοπή από τον γιατρό στον 3ο γύρο.
Συγχαρητήρια από την Μίκα Ιατρίδη
Η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ανεξάρτητων Ελλήνων Μίκα Ιατρίδη, σε συγχαρητήριο επιστολή της στον πυγμάχο πρωταθλητή Ελλάδος και συντοπίτη της Αντωνά Σταμάτη, αναφέρει τα εξής: 
«Αγαπητέ Σταμάτη, Η κατάκτηση της κορυφής, γέμισε όλους μας με αισιοδοξία και ελπίδα. Επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά, την αξία του ελληνικού αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, τονίζοντας τη συμβολή σου ως Δωδεκανήσιος, που παρά τις δυσκολίες της εποχής, επέμεινες, αγωνίστηκες και στέφθηκες με επιτυχία.  Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την ανάδειξής σου ως πρωταθλητής Ελλάδος. Επίσης, στον προπονητή σου, Στατίου Μπάμπη για τη σωστή καθοδήγηση, τους γονείς του για τη στήριξη και βέβαια, στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Σταυρού Καλυθιών, Κιόττο Νικόλαο, που παρέχει τις δυνατότητες στους νέους, για λαμπρή αθλητική σταδιοδρομία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments