Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χορταστικό θέαμα στην Παστίδα (pics)

Χορταστικό θέαμα στην Παστίδα (pics)

0
DSC09894
Dodekanisos

Σε ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, δύο δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, Αστέρας Παστίδας και Κλεάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Η αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του πρώτου, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 6’ ο Πολυχρόνης με σουτ “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι του Καστανάκη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λολάκης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Πάππα άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο Κλεάνθης κέρδισε ορισμένα μέτρα και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ και στο 28’ ο Γκινής εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χαριτάκη και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-1. Το 2-1 ήρθε στο 33’ όταν μετά από το κακό γύρισμα του Καρίκη, ο Λολάκης εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και αφού πέρασε και τον Καστανάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Γκινής έχασε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα καθώς αστόχησε από την άσπρη βούλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69’ο Λυριστής.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σπάρταλης με «βοηθούς» τους Μπάρκα και Πλάτση.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαμιχαήλ, Παγκράτης, Λικομέτι, Χαριτάκης, Φελεσάκης, Ισκάς, Καλαγρής, Λολάκης, Πολυχρόνης, Πάππα (Έπαιξαν και οι Ροδανάκης, Αποστολάτος, Λιαμής, Σιδηρόπουλος, Κονόμι, Εμντουλάϊ, Πίσκαπας, Σπανός, Ντεμά και Καλαφατάς)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Μαριάς, Καρίκης, Γιατσιάτσιος, Σιέχ, Ποζατζίδης, Πελέκης, Σκόρπος, Γκινής, Αλεξανδρίδης, Λυριστής (Έπαιξαν και οι Ζώης, Πλύγκος, Φωτεινής, Σορωνιάτης, Γιαννίκος, Θάνος, Παπαμάρκος και Τζαβάρας)

Αλέξανδρος Σιδερής

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/filika/pastida_kleanthis] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments