Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χορταστικό παιχνίδι στ’ Αφάντου

Χορταστικό παιχνίδι στ’ Αφάντου

0
12
Dodekanisos

Μετά από ένα απολαυστικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αφάντου, ο τοπικός Άγιος Λουκάς και ο Ηρακλής Λάρδου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Αυτό ίσως είναι και το πιο δίκαιο σκορ με βάση τη συνολική παρουσία των δυο ομάδων οι παίκτες των οποίων μόχθησαν από την αρχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Το χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ήταν και τα πολλά δοκάρια που «σημάδεψαν» οι ποδοσφαιριστές (συνολικά τέσσερα) όπως και τα τρία πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Μανώλης Παπαγιαννίδης.
Ο Άγιος Λουκάς ξεκίνησε πιο επιθετικά και μόλις στο 10’ λεπτό ο Κυριαζής ελίχθηκε ωραία και έκανε ένα «γεμάτο» σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και πέρασε …ξυστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στην αντεπίθεση ο Στέφανος Ευαγγελίδης «έπιασε» ένα ξαφνικό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνοντας όμως τη μπάλα να περάσει ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 16’ πάλι ο Στέφανος Ευαγγελίδης, μετά από κόντρες που κέρδισε μέσα στην περιοχή κατάφερε με πλασέ από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 0 – 1.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα καθώς στο 20’ ο Κυριαζής ανατράπηκε στην περιοχή από τον Παπαιωάννου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπάλλα αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Ηρακλής είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 24’ να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Στέφανος Ευαγγελίδης πλάσαρε από θέση τετ α τετ αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στην επιστροφή της έφθασε στον Χρήστο Καλανδράνη ο οποίος προσπάθησε να νικήσει τον …αδελφό του (τερματοφύλακας του Αγίου Λουκά) όμως δεν σημάδεψε σωστά και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 27’ ο Κυριαζής έκανε ένα ωραίο γυριστό σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καλανδράνη να σημαδέψει το δοκάρι. Το έκανε μετά από σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο.
Στην αμέσως επόμενο φάση (στο 33’) ο Κυριαζής με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 60’ ο Μανέτας ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κανέλλος κάνοντας το 2 – 1. Στο 63’ ο Κυριαζής έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι όταν μετά από κεφαλιά που έκανε μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα για μια ακόμα φορά στο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία και στο 78’ να «κλειδώσουν» τη νίκη αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν. Ο Κανέλλος από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πριν περάσει την γραμμή διώχθηκε από την άμυνα του Ηρακλή. Τελικά η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε στο 79’ όταν ο Νικολής κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Χαρίτος διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 2.
Είναι από τα παιχνίδια που αν βάζαμε κάποιους διακριθέντες θα αδικούσαμε σίγουρα τα υπόλοιπα παιδιά διότι όπως γράφουμε και πιο πάνω όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο διαιτητής Μανώλης Παπαγιαννίδης (Στεφανάκης, Ροδίτης) αν και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι τα πήγε αρκετά καλά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης Ν., Σέντης (33’ λ.τ. Χατζαντώνης), Μακρυδημήτρης, Καλογήρου Ε., Μπρισνόβαλης, Μπάλλα, Μανέτας (85’ Σακελλάρης), Κανέλλος, Πίτσης (34’ λ.τ. Κοντόγιαννος), Κυριαζής, Καλογήρου Χρ.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης Σ., Καλανδράνης Χ., Καντιμοίρης Στ. (40’ Ευαγγελόπουλος), Διακοβασιλείου Σ. (46’ Χαρίτος), Παπαιωάννου, Διακοβασιλείου Στ., Ευαγγελίδης Ι., Καλοπίτας, Ευαγγελίδης Στ., Μουστάκας (60’ Νικολής), Λάλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments