Αρχική Videos Xωρίς θέρμανση άφησε τους μαθητές διευθυντής σχολείου στον Άλιμο

Xωρίς θέρμανση άφησε τους μαθητές διευθυντής σχολείου στον Άλιμο

1
Dodekanisos

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλει ότι μαθητές σε σχολείο της περιοχής του έκαναν μάθημα χωρίς θέρμανση.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook, αναφέρει πως ο διευθυντής του σχολείου αρνείτο να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα γιατί το θεωρούσε προσβλητικό.

Ειδικότερα μέσα από την σχολική αίθουσα ο κ. Κονδύλης τονίζει στο βίντεο γιατί ο διευθυντής δεν άναψε την θέρμανση, λέγοντας πως, «είναι “προσβλητικό” και “μειωτικό” για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου!».

«Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό… Διαπιστώνοντας σήμερα ποια είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Κονδύλης καλεί δημόσια την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, να ελέγξει τον συγκεκριμένο διευθυντή γιατί η ανοχή σε τέτοιες καταστάσεις είναι συνενοχή.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments