Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χωρίς νικητή το ντέρμπι των “Αγίων”

Χωρίς νικητή το ντέρμπι των “Αγίων”

0
agios_georgios
Dodekanisos

Eντυπωσιακό σε εξέλιξη ματς έγινε στο γήπεδο Κοσκινού, όπου Άγιος Ισίδωρος και Άγιος Γεώργιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι δύο ομάδες ήθελαν επειγόντως τους τρεις βαθμούς της νίκης, με τους Μαλωνίτες να θέλουν να ξεφύγουν περισσότερο από την «επικίνδυνη ζώνη», ενώ οι παίκτες του Αγίου Ισιδώρου ήθελαν να πλησιάσουν στον ένα βαθμό από την 11η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην έδωσε σε καμία ομάδα της νίκη, παρόλα αυτά ευνοεί περισσότερο τη Μαλώνα, αφού τη διατηρεί σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το ντέρμπι των «Αγίων» χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν το παιχνίδι τους στο χώρο του κέντρου. Το σκορ άνοιξε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης για τους τυπικά γηπεδούχους του Αγίου Ισιδώρου, σε μια φάση που ο Παπαλαζάρου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρεγκούνα, εκμεταλλευόμενος ωραία σέντρα από δεξιά. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση και τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 95΄ ο Κουτσουμπάρης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, στο 2ο δοκάρι ο Στρατής με κεφαλιά την έστρωσε έξω από την περιοχή για τον Κοστόφ, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης με βοηθούς τους Γιακουμάκη και Χαλικιά.

Άγιος Ισίδωρος: Διακαναστάσης, Καρύκας, Σάββενας Γ, Σάββενας Μ, Παπαδημητρίου, Κιαουρτζής (65΄ Βονάκης), Παπαλαζάρου, Σκουρμαλάς, Σάββενας Σ (80΄ Ρούφας), Κουρδουνάκης, Παπαστεργής (55΄ Χατζησάββας).
Άγιος Γεώργιος: Ρεγκούνας, Γιαννιού, Στρατής, Κοντόγιαννος, Χατζησταμάτης, Μπάλα (70΄ Κουτσουμπάρης), Κοστόφ, Κισσανάκης, Πατουχέας, Χατζημανώλης, Κακούλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments