Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Χωρίς Γιακουμάρο ο Ηρακλής

Χωρίς Γιακουμάρο ο Ηρακλής

0
DSCN2171
Dodekanisos
Χωρίς τον νεαρό Γιακουμάρο Ραφαήλ θα παραταχτεί στο ντέρμπυ με τον Κλεάνθη Παραδεισίου ο Ηρακλής Μαριτσών την Κυριακή. Ο νεαρός παίκτης υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο δεξί του πόδι (ένα σε δάχτυλο και δυο σε πέλμα) στους σχολικούς αγώνες που συμμετείχε με το σχολείο του. Η επιστροφή του αναμένεται σε ενάμιση με δυο μήνες και την θέση του θα πάρει ο Μιχάλης Παπακωνσταντής.

Σε δηλώσεις που έκανε στο news12 ο προπονητής του Ηρακλή Μιχάλης Μανωλάς είπε: «Το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κλεάνθη είναι το πρώτο από μια σειρά τεσσάρων δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν. Την Κυριακή πρέπει να είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι. Ο Κλεάνθης είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα με ένα πολύ καλό ρόστερ και θα χρειαστούμε τον καλό μας εαυτό για να μπορέσουμε να αναζητήσουμε κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση». Στην συνέχεια μίλησε για τον τραυματισμό του Γιακουμάρου λέγοντας «Στους σχολικούς αγώνες, καλώς ή κακώς, οι παίκτες πολλών ομάδων πρέπει να συμμετάσχουν εκπροσωπώντας τα σχολεία τους. Θα παρακαλούσα τους υπευθύνους των αγώνων αυτών να είναι πιο προσεκτικοί και να προσπαθήσουν να κρατήσουν πιο χαμηλούς ρυθμούς ώστε να προστατευθούν όχι μόνο οι παίκτες των ομάδων αλλά και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στους αγώνες αυτούς».

Ο Χαράλαμπος Πασάλης, μέλος της διοίκησης του Ηρακλή Μαριτσών, είπε ότι πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπυ με τις δικές του  ιδιαιτερότητες, τόνισε ότι η ομάδα θα παίξει για να κερδίσει όπως και σε όλα τα παιχνίδια άλλωστε και ζήτησε τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο και μέσα σε κόσμια πλαίσια να στηρίξει την ομάδα για να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο τέλος της προπόνησης οι παίκτες του Ηρακλή είχαν ένα «μίνι μπάρμπεκιου» με σουβλάκια, κερασμένα από το προπονητή της ομάδας Μιχάλη Μανωλά για την ονομαστική του εορτή που ήταν την Τετάρτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments